Sebastian Craft Clay 50 g
129,00 kr

Loading availability message…

På vej på lager
Trine Balleby
Sebastian Craft Clay er en hårvoks til kort og mellemlangt hår. Perfekt til dig der søger et mat look i frisuren, samtidig med at kunne ændre frisuren i løbet af dagen. Passer til alle hårtyper.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Hårvoks til mænd med kort og mellemlangt hår

Sebastian Professional Craft Clay er en fleksibel lervoks, der giver dig mulighed for at restyle håret i løbet af dagen. Hårvoksen tilfører dit hår en tekstur, der er utrolig nem at arbejde med. Desuden bliver konsistensen ikke stiv, og giver derfor en mat frisure.

Naturlig kontrol af frisuren
Vil du gerne have mulighed for at ændre eller rette frisuren i løbet af dagen, så er Sebastian Craft Clay perfekt til dig! Hårvoksen giver et naturligt hold uden at stivne, og derfor er det nemt at ændre frisuren i løbet af dagen.

Sådan bruger du hårvoksen

  1. Fordel i tørt hår
  2. Hårvoksen fungerer bedst i nyvasket men tørt hår. Du fordeler bare en mængde, der passer til din hårlængde, og arbejder det ind i håret.

  3. Ret frisuren igen og igen
  4. Èn af lervoksens fantastiske egenskaber er, at du kan rette frisuren flere gange om dagen. Håret får et fleksibelt hold uden at stivne, og er derfor perfekt til manden, der alligevel går og ændrer frisuren i løbet af dagen.

  5. Vask ud inden sengetid
  6. Husk at vaske voksen ud inden sengetid. Så slipper du for at det sætter sig i puden, og at du vågner op med fedtet hud.

Formbar formel
Sebastian Craft Clay er baseret på en formel, der indeholder naturligt bi-voks. Den mattende effekt kommer af kaolin-ler og silica, hvor solsikkeolien blødgør håret. Hårvoksen er helt fri for parabener.

Indhold
50 g
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: