Sebastian Eruptek Paste (75 ml)

Sebastian Eruptek Paste (75 ml)

149,00 kr
Kun 2 tilbage!
149,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Sebastian Eruptek Paste er en pastevoks til manden, der vil have en frisure med fuld volumen. Du får et råt men naturligt finish med denne paste - og det holder hele dagen!
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Sebastian Eruptek Paste til mænd der ønsker et råt look

Forkæl dit hår med mere tekstur og volumen med denne pastevoks. Den er fri for parabener og plejer tilmed dit hår. Det perfekte match til manden, der foretrækker ekstremt hold i frisuren.

Fyld håret med volumen
Konsistensen i Sebastian Eruptek Paste er lidt flydende men samtidig fast, og effekten er en yderst fyldig volumen. Den efterlader håret med et naturligt råt finish, og løfter dermed din frisure til et nyt niveau. Perfekt til dig, der bare gerne vil have en frisure, der med garanti holder sin form hele dagen.

Hvordan bruges pastevoks?

  1. Fordel og varm i hænderne
  2. Tag en passende mængde, der passer til din hårlængde. Varm herefter pastevoksen godt mellem hænderne til konsistensen føles god.

  3. Brug i tørt hår
  4. Nu fordeler du pasten i dit tørre hår, og former din frisure. Form frisuren helt indtil voksen er tørret godt ind i håret - så holder strukturen i dit hår nemlig bedst.

  5. Endnu mere volumen?
  6. Vil du virkelig give den gas med volumen? Så bruger du pastevoksen i nyvasket fugtigt hår, hvorefter håret føntørres til det er helt tørt. Så kan du være helt sikker på, at du opnår en helt igennem fyldig frisure!

Fyldig formel uden parabener
Sebastian Eruptek Paste indeholder partikler fra vulkanaske - ja, vulkanaske! Det er med til at give stor volumen og en mat tekstur. Derudover er pastevoksen beriget med panthenol, der tilfører fugt til håret, og samtidig har en plejende effekt på hårstråene.

Sebastian Eruptek Paste er helt fri for parabener.

Indhold
75 ml
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: