Sebastian Matte Putty 75 g

Sebastian Matte Putty (75 g)

179,00 kr
Kun 1 tilbage!
179,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Sebastian Matte Putty er en pastevoks til mænd, der foretrækker et mat og naturligt hold til frisuren. Hårvoksen er velegnet til alle hårtyper, og har en cremet konsistens der er let at arbejde med.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Sebastian Matte Putty pastevoks for naturligt mat look

Foretrækker du en hårvoks, der er nem at fordele i håret? Så er Sebastian Matte Putty det oplagte valg! Pastevoksen har en cremet konsistens, der er utrolig nem at fordele og arbejde med i håret.

Så er du en mand, der bare gerne vil sætte håret hurtigt og nemt, så skal du anskaffe dig denne pastevoks. Desuden vaskes den nemt ud af håret ved normal hårvask - kan det blive meget bedre?

Naturlig frisure med Sebastian Professional
Vil du bare gerne have en naturlig frisure, der ikke er alt for vild, så har vi løsningen her! Sebastian Matte Putty hjælper dig med at holde styr på lokkerne, uden at overgøre frisuren. Du opnår et naturligt mat finish, da pastevoksen ikke stiver håret helt fast. Den er derfor også perfekt til dig, der gerne vil have mulighed for at rette frisuren til i løbet af dagen.

Sådan bruger du pastevoksen

  1. Fordel i passende mængde
  2. Brug en passende mængde, der macther din hårlængde. Varm derefter hårvoksen lidt mellem hænderne til konsistensen er til at arbejde med.

  3. Tørt eller fugtigt hår
  4. Alt efter hvordan du ønsker din frisure, kan pastevoksen både anvendes i tørt og fugtigt hår. Form blot frisuren som du ønsker, og dit naturlige look er nu på plads!

  5. Vask ud inden nattesøvnen
  6. Sebastian Matte Putty er utrolig nem at vaske ud igen. Vi anbefaler, at du lige vasker hårvoksen ud inden sengetid. Så slipper du for at vågne op til en fedtet pude. Desuden er det også sundere for din hud!

Naturlig formel - cremet konsistens
Sebastian Matte Putty er udviklet på en formel indeholdende naturligt jordvoks, og er netop det, der giver en cremet konsistens. Den fugtigende effekt stammer fra panthenol, og sørger for at du får et velplejet og sundt hår.

Indhold
75 g
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: