Sebastian Molding Mud (75 ml)

Sebastian Molding Mud (75 ml)

149,00 kr
Kun 1 tilbage!
149,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Sebastian Molding Mud er en restyle-bar voks, der giver et mat, rå tekstur i din frisure. Blandingen af ler og fibervoks der giver et naturligt mat finish.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Stærk og fleksibel fibervoks fra Sebastian Proffesional


Med denne voks kommer du til at kontrollere dit hår helt uden problemer. Håret bliver ikke stift og uformeligt, men du får muligheden for at sætte håret ligesom du ønsker dig med denne voks fra Sebastian Proffesional. Hårvoksen giver dig et bevægeligt mat look, som du selv kan ændre i løbet af dagen.

Fiber voks med muligheder for re-styling

Sebastian Molding Mud er en fiber voks, der giver et fleksibelt hold til frisuren. Dette er en unik voks, hvor du både får fordelen ved fibre, og den gode hold som kommer af konsistensen. Molding Mud kan bruges i tykt, kraftig hår, og til det krøllede hår hvor der bliver tilført glans og et blødt hold.

Denne voks fra Sebastian Proffesional indeholder en unik formel med bomuldsfibre, og dette er med til at give den store fleksibilitet og formbarhed. De øvrige ingredienser sikrer, at håret bliver på sin plads, samtidig med at du får det skinnende matte look. Denne voks vasket dejligt let ud af håret, og efterlader ikke fedtet hår.

Fordele for dig
  • Giver et mat look
  • Fleksibelt hold
  • Muligheder for at restyle
  • Både tørt og fugtigt hår
  • Gode til krøller og tykt hår

Anvendelse
For at opnå det bedste resultat, så skal du fordele en passende mængde Sebastian Molding Mud i nyvasket fugtigt eller tørt hår, så får du det ønskede matte look.

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: