Sebastian Shine Crafter Wax 50 ml

Sebastian Shine Crafter Wax (50 ml)

119,00 kr
119,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Sebastian Shine Crafter Wax er en hårvoks til dig, der vil have glans og let hold i frisuren. Konsistensen er cremet og utrolig nem at fordele i håret. Passer til alle hårtyper.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Hårvoks fra Sebastian Professional til det velplejede look

Sebastian Shine Crafter Wax giver dig alt du skal bruge, for at sætte frisuren til perfektion. Hårvoksen er med den cremede konsistent let at fordele i håret - og så holder den hele dagen!

Så hvis du er en mand, der bare gerne vil have styr på frisuren, er denne hårvoks fra Sebastian Professional det optimale valg.

Hårvoksen der holder, hvad den lover
Foretrækker du en hårvoks, der giver glans og holder hele dagen? Så er Sebastian Shine Crafter Wax, hvad du skal bruge. Den tilpasser sig hurtigt til håret, så du nemt kan kontrollere frisuren.

Hårvoksen er blød i teksturen, og giver hårets overflade et blankt look.

Sådan sætter du håret med Sebastian Shine Crafter Wax

  1. Brug en passende mængde
  2. Tag en passende mængde og smør det ud i håndfladerne. Vi anbefaler det der svarer til en stor ærte - men det afhænger selvfølgelig af din hårlængde.

  3. Fordel i håret
  4. Fordel hårvoksen rundt i hele håret, indtil du føler, at du har kontrol over frisuren, og kan sætte den som du vil. Den fungerer rigtig godt i nyvasket fugtigt hår, så får du nemlig den rette glans.

  5. Vask ud inden sengetid
  6. Husk at vaske hårvoksen ud inden du går i seng. Så slipper du nemlig for, at den sætter sig i hovedpuden og giver dig fedtet hud. Det er faktisk også sundere for hovedbunden.

Hvad gør hårvoksen så god?
Du tænker sikkert, hvad der gør denne hårvoks så god? Nu skal jeg fortælle dig det! Castor-olie, bjergkrystaller og mica mineraler udgør tilsammen formlen, der giver et glansfuldt og holdbart look til hele dagen. Og så er hårvoksen samtidig vildt nem at vaske ud igen!

Indhold
50ml
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: