ShaveSafe - 2-i-1 Barberskum (200 ml)

ShaveSafe - 2-i-1 Barberskum (200 ml)

199,00 kr
199,00 kr

Loading availability message…

Jonas Primdahl
ShaveSafe er en ny revolutionerende ny barberskum til både mænd og kvinder, der effektivt fjerner barberingsknopper og forebygger indgroede hår og skægpest.Skummet desinficerer både huden og skraberen og nedbryder dermed de bakterier, der er årsag til dine gener.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
ShaveSafe er en ny revolutionerende ny barberskum til både mænd og kvinder, der effektivt fjerner barberingsknopper og forebygger indgroede hår og skægpest. Skummet desinficerer både huden og skraberen og nedbryder dermed de bakterier, der er årsag til dine gener.

Det revolutionerende ved ShaveSafe er, at du slipper for at behandle huden med creme eller olie. ShaveSafe klarer problemerne med det samme. På grund af ShaveSafes desinficerende og antibakterielle egenskaber, behøver du heller ikke at udskifte barberbladet på din skraber så ofte, som du er vant til. ShaveSafe er også effektiv hvis du har problemer efter anvendelse af barbermaskine og voks. Her vaskes med ShaveSafe før og efter barbering/voksning.

Sådan gør du:
Ved brug af skraber:
Frjen eventuelle indgroede år. Fugt din hud med lunkent vand. Fordel et jævnt lag skum på området der vil barbere. Barber huden og skyl grundigt efter med vand.

Med barbermaskine eller voks:
Start eventuelt med at vaske med Shavesafe for at fjerne bakterier. Fjern indgroede hår. Barber/voks det ønskede sted og vask efter med shavesafe. Skyld grundgt efter med vand.

Hudtype:
Kan bruges til alle hudtyper.

Indhold:
200ml

TILFREDSGARANTI: Oplever du ingen effekt efter 4 uger, kan flasken returneres og pengene gives retur. Dog skal halvdelen af skummet være tilbage i flasken.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(4 bedømmelser)
Stjerner
Connie Stausgaard | Ingen knopper og rødme
Super
Stjerner
Connie Stausgaard | Nul knopper eller rødme efter barbering.
Super.
Stjerner
paul hertz | Bedste barbering igen og igen!
Jeg har brugt Shavesafe et par år, og det er endelig et produkt der holder, hvad det lover. Helt glat barbering uden gener. Hver gang!
Oven i købet holder mine barberblade meget, meget længere end ved traditionel barberskum.
200 kr. virker måske dyrt for en barberskum, men en flaske holder i månedsvis, og jeg bruger langt færre barberblade end tidligere.
Stjerner
Johny | TAK
TAK! Det her produkt virker! jeg har længe haft problemer med røde knopper ved barbering, men det er mere eller mindre forsvundet efter jeg skiftede barberskum.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: