BLACK FRIDAY! - Brug koden: BLACK! og få gratis sokker med i din ordre!

Singles Day - Forkæl dig selv

Singles Day er det nye - Glem alt om Black Friday! Sidste års omsætning til Black Friday var småpenge i forhold til Singles Day. Fænomenet Singles Day falder på datoen d. 11 november altså 11/11. one one one one. Single - you get it.

Fænomenet Singles Day ligger stor vægt på at man nogle gange skal huske sig selv - forkæl dig selv med noget helt særligt og du vil helt sikkert kunne finde noget til dig her på Made4men!
Psssst: du behøver ikke være single for at benytte disse fantastiske tilbud.
Læs mere om Singles Day her >>
Sorter efter

Historien bag Singles Day

4 kinesiske singler opfandt denne mærkedag tilbage i 1993 som en modsætning til den amerikanske Valentines Day for, at ligge fokus på singler der skulle forkæle og fejrer sig selv. Singles Day tog et kæmpe spring i 2009, hvor der blev lavet en masse tilbud til singler i særligt Kina. Alle disse tilbud blev målrettet alle singler - såsom puder, rejser og diverse gadgets. Tilbuddene spænder over bredt – ligesom vi kender det fra Black Friday og Cyber Monday.

Singles Day er i lidt i modsætning til Black Friday og Cyber Monday, som ligger meget fokus på at forbrugerne får gode tilbud, så de kan give gaver til venner og familie, hvor Singles day ligger stor vægt på at man skal forkæle sig selv.

Dagen spredte sig hurtigt til andre lande og blev også for begge køn. Singles Days blev i 2011 fejret med et brag da den unikke talkombiantion 11/11/11, hvor hele seks ettaller indgik i datoen! Singles Days startede som en anti-valentinsdag i Kina og har siden udviklet sig til en blive en dag, hvor alle butikker slår priserne helt i bund!

I dag er Singles Day blevet en kæmpe online shoppedag i hele verden og specielt i Kina, hvor omsætningen kom helt op på 124,4 mia. kroner i salg bare på en dag! Til samlingen blev der solgt for 53 mia. kroner i USA sidste år på Black Friday,Thanksgiving Day og Cyber Monday.

Så Singles Days er værd at holde øje med for der går ikke længe før denne dag bliver lige så poplulær som Black Friday og Valentines Day i Danmark.

Husk og forkæl dig selv!

Singles' Day er årets største "forkæl dig selv"dag! Hverdagen kan til tider være ret hektisk! Formålet med Singles Day er helt sikkert blevet en dag, hvor selvforkælelsen er sat i højsædet

Dette vil vi på Made4men selvfølgelig gerne støtte op omkring, hvad enten du single eller er i et forhold! Vi har derfor lavet nogle helt specielle tilbud til dig, så du kan forkæle dig selv! Du kan på denne side se, hvilke tilbud der er gældende for idag!

Rigtig god Singles Day!