Skægpleje

Skægpleje er ikke længere blot en niche, for mænd som har altid har haft skæg. I dag er skægpleje noget, som stort set alle mænd kommer forbi mindst én gang i deres liv. Alle mænd skal prøve sig med et skæg, mindst én gang i deres liv og så er skægpleje en nødvendighed.

Produkterne i denne kategori spænder bredt og du kan få dækket stort set alle behov til dit skæg lige her!

Med mere end 10 års erfaring ved vi 100% hvad mænd skal bruge til deres skæg. Vi har derfor samlet de bedste produkter til skægget her.
Læs mere om skægpleje

Hvorfor skægpleje?

Flere og flere mænd vælger at få skæg og derfor forsøger vi konstant og opdatere vores sortiment med de nyeste og mest moderne produkter. Et skæg kan være svært at holde sorineret og lækkert, men i denne kategori vil du kunne finde alle midlerne til at holde det flot og indbydende!


Fuldskæg, hipsterskæg, fipskæg, overskæg det er alt sammen moderne og er kommet for at blive for good! Èn gang i livet skal enhver mand forsøge sig med, at gro et skæg og se hvad man kan få frem på kinderne - eller ikke kan. Det er en stor proces og en kunst, men nogle mænd finder ud af, at det faktisk er dén stil som de beholder resten af deres liv. De vil faktisk slet ikke kunne genkende sig selv igen efter, at have haft et skæg i første omgang.


Produkter til skægpleje

Uanset din begrundelse for, at prøve et hvilken som helst slags skæg af, skal du have de rigtige produkter for, at kunne få det til at fungere rigtig godt! Du skal vaske det ordentligt, du skal pleje det ordentligt osv. og på denne side, kan du finde let og elegant ind til de produkter, som du søger!


Gode tips til skægget


Skæg hygiejne er vigtigt

En af de vigtigste årsager til at man skal have styr på skægplejen er hvis man godt lide det modsatte køn og det kan de fleste af os jo :). Da man ofte kommer tæt på disse fantastiske skabninger er der ikke noget mere sexet for dem end et vel groomet skæg - tænk hvis du selv skulle kysse en mand med skæg der ikke blev plejet ordenligt!. Vi mænd burde med andre ord gå mere op i vores skæg hvis vi gerne vil imponere damerne!

Vores mission på Made4men er at gøre det nemmere at være mand - og ligeledes hjælp mænd til at få et sjovere liv - dermed også score flere piger - eller måske imponere den kæreste du allerede har.


Små tricks til det velplejede skæg

  • Sørg for at trim det jævnligt
  • Sørg for at bruge shampoo i skægget
  • Brug evt. skægolie eller sæbe så det dufter
  • Gør tingene kontinuerligt!


Veltrimmet er lækkert!

Der findes et hav af inspirationskilder hvordan man kan style sit skæg. Derfor er der heller ikke nogen undskyldning for at lade det gro ud til alle sider. Du kan læs vores ultimative skægtrimmer test her - ellers kan du se vores store udvalg lige her. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person hvor langt éns skæg skal være - det handler om hvordan ens ansigtsform tager sig ud - og hvordan man generelt ønsker sit look.