Skægfarve

Trænger dit skæg til en omgang farve? Er de grå hår ved at vise sig? Brug en skæg farve til at fjerne alle de grå hår eller få alle de forskellige farver i skægget til en farve. Det tager kun 5 minutter og er så simpelt at vi mænd også kan finde ud af det.

Frygt ej, du er ikke den eneste der overvejer at farve sit skæg. Der er rigtigt mange mænd der farve deres skæg, og de har hver isæt deres egen grund til det. Det vigtigste er at de ikke er bange for at prøve det.

Læs meget mere om at farve sit skæg her >>
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Skægfarve til mænd

At du træt af de grå hår i skægget? Så kan du her finde alle vores forskellige skægfarver. Formålet med at farve sit skæg, er at få styr på alle de grå hår, der ser så træls ud i skægget.

Det er utroligt nemt at farve sit skæg med produkterne fra Just for Men, og de fungere super effektivt. Deres produkter går ind og farver skæggget, så du får ens farvet skæg over det hele.

Sådan farver du dit skæg
  1. Masere farven ind i skægget
  2. Lad produktet side på i 5 min
  3. Skyl farven ud, og tør skægget
Sværere er det ikke, og mere til kræver det heller ikke, før du har et flot og ensfarvet skæg.

Hvorfor skal man farve sit skæg?

Der kan være mange grunde til at farve sit skæg, og det er meget individuelt hvad der vil få dig til at farve dit skæg. Mange mænd synes det er træls, når der begynder at stritte grå hår frem i skægget, og derfor farver de deres skæg.

Der er også de lidt vildere typer, der prøver med helt vilde farver får en kortere periode, og ser om det er noget for dem. Det skal dog lige siges, at det er vigtigt man hviler meget i sig selv, hvis man skal kunne bære det.

En anden grund til at farve skægget, er noget man er begyndt at se oftere og oftere. Det er mænd med blondt eller brunt hår, der får rødt skæg. Det er blevet et meget normalt fænomen, og kom specielt frem da skægbølgen ramte verden.

Det var først her man virkelig lagde mærke til de mænd som fik rødt skæg. Det kan der selvfølgelig også gøres noget ved, og vi har derfor lavet et indlæg til dig der får rødt skæg, og ikke ved hvad du skal gøre ved det.Uønskede grå hår

Hvis du stadig har problemer med de grå hår i skægget, og du ikke har lyst til at farve det. Så har vi en sidste løsning til dig. En ting mange mænd undervurdere er selv klipningen af skægget. Du kan nemlig tit komme uden og problemerne, hvis du trimmer dit skæg på en bestemt måde.

For eksempel hvis du har problemer med grå hår på kinderne, så kan du prøve overskægget. Det er altid muligheder for at være kreativ, og udover at du har mulighed for at skjule de grå hår, så kan du også give dig selv et helt nyt og friskt look.