Ugens kampagner: 3 for 2 på American Crew, 20% på Babyliss & 20% på Just For Men, se kampagnerne her >>

Skægvask

Jonas Primdahl
Alle skægvask-produkterne tager højde for mænds behov til deres skæg, så dit skæg altid kan stå knivskarpt. Det er nødvendigt, at du renser dit skæg, hvis det skal se soigneret og velplejet ud.

I kategorien her vil du kunne finde produkter fra kendte mærker, der ved alt om den bedste pleje til skægget - de har nemlig mænds skæg som første prioritet. Du finder de aller bedste skægshampooer og skægbalsamer, der vil gøre underværker for dit skæg.

Hvis du gerne vil have et soigneret, flot og velplejet skæg, så skal du vælge at pleje dit skæg - det er faktisk et must.

Kategorier

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Skægpleje produkter

Vi gør altid så meget som muligt, for vores kunder og derfor har vi samlet de bedste produkter til skægpleje. Det er vigtigt at holde sit skæg rent og sundt, hvis man vil have et flot skæg, der bliver lagt mærke til.

Mange mænd undervurdere hvor vigtigt, det er at pleje sit skæg. Dit skæg er i kontakt med mange forskellige ting i løbet af dagen, såsom mad, tobaksvare og beskidte fingre, og derfor skal du huske at vaske det.

Der samler sig mange bakterier i skægget, og dem skal du sørger for at få fjernet, ellers risikere du at blive syg, eller få ondt i maven. Dit skæg kan også komme til at lugte, så sørg nu bare for at holde det rent og pænt.

Vi har her samlet nogle af vores bedste guides til skægpleje:

Blødgøring af skæg

Klager kæresten/konen også over dit skæg? Hun synes sikkert det stikker og kradser, hvis det stod til hende, så skulle du faktisk bare fjerne det! Det er godt du er noget her til, fordi vi har nogle af de bedste produkter, så du kan få et blødere skæg.

Det første brand du skal kende til er Beardsley, de laver nogle af de bedste produkter til skægget, så du kan få et dejligt blødt skæg, som din partner vil elske.

Vi anbefaler også:
Golden Beards
Mr. Bear Family


Skægpleje guide

Hvis du vil have de lækreste og blødeste skæg, så skal du også vide hvordan du skal pleje skægget. Det første du skal finde ud af, er hvilken skægtype du gerne vil have. Det er nemlig vigtigt at have en god skægtrimmer så du kan holde dit skæg den optimale længde.

Det første skrid imod et blødere og flottere skæg er en Skægshampoo, den er med til at rengøre skægget og give skægget en god og ren duft. Det næste skridt er en skægbalsam, den er med til at blødgøre skægget, og holder hårene sunde og raske.

Det sidste skridt er skægolie eller skæglotion, som giver den sidste blødhed, og hjælper med at holde skæl og andre urenheder væk fra skægget. Nu ved du hvad det kræver, så er det bare at komme igang. Du er endda så heldig, at vi har samlet de bedste produkter fra hele verden lige her.
Jonas Primdahl

Mit navn er Jonas. Jeg er ansvarlig for Made4men og har arbejdet med skægpleje i 5 år. Jeg har en kæmpe passion for skægpleje, hvilket også gør mig til Made4mens skægekspert.
Dit skæg fortjener kærlighed, og derfor sørger jeg for vi altid har et stort udvalg og de bedste produkter på lager.