Skægvask

Hos Made4men udvælger vi nøje de helt rigtige produkter til vores mænd - og ikke mindst deres skæg! I kategorien her vil du kunne finde produkter fra mærker, som alle har mænds skæg som første prioritet. Alle produkterne tager højde for mænds behov til deres skæg, så dit skæg altid står skarpt! Du finder bla. de aller bedste skæg shampoos og balsams, som alle kommer fra nogle af verdens bedste producenter.
HUSK: Hvis du skal style dit skæg, er en skægvoks altid det bedste valg.

Læs mere om skægpleje lige her
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Skægpleje produkter

Vi gør altid så meget som muligt, for vores kunder og derfor har vi samlet de bedste produkter til skægpleje. Det er vigtigt at holde sit skæg rent og sundt, hvis man vil have et flot skæg, der bliver lagt mærke til.

Mange mænd undervurdere hvor vigtigt, det er at pleje sit skæg. Dit skæg er i kontakt med mange forskellige ting i løbet af dagen, såsom mad, tobaksvare og beskidte fingre, og derfor skal du huske at vaske det.

Der samler sig mange bakterier i skægget, og dem skal du sørger for at få fjernet, ellers risikere du at blive syg, eller få ondt i maven. Dit skæg kan også komme til at lugte, så sørg nu bare for at holde det rent og pænt.

Vi har her samlet nogle af vores bedste guides til skægpleje:

Blødgøring af skæg

Klager kæresten/konen også over dit skæg? Hun synes sikkert det stikker og kradser, hvis det stod til hende, så skulle du faktisk bare fjerne det! Det er godt du er noget her til, fordi vi har nogle af de bedste produkter, så du kan få et blødere skæg.

Det første brand du skal kende til er Beardsley, de laver nogle af de bedste produkter til skægget, så du kan få et dejligt blødt skæg, som din partner vil elske.

Vi anbefaler også:
Golden Beards
Mr. Bear Family
Beardbrand

Skægpleje guide

Hvis du vil have de lækreste og blødeste skæg, så skal du også vide hvordan du skal pleje skægget. Det første du skal finde ud af, er hvilken skægtype du gerne vil have. Det er nemlig vigtigt at have en god skægtrimmer så du kan holde dit skæg den optimale længde.

Det første skrid imod et blødere og flottere skæg er en Skægshampoo, den er med til at rengøre skægget og give skægget en god og ren duft. Det næste skridt er en skægbalsam, den er med til at blødgøre skægget, og holder hårene sunde og raske.

Det sidste skridt er skægolie eller skæglotion, som giver den sidste blødhed, og hjælper med at holde skæl og andre urenheder væk fra skægget. Nu ved du hvad det kræver, så er det bare at komme igang. Du er endda så heldig, at vi har samlet de bedste produkter fra hele verden lige her.