Skull Wax Wax To Go – Pomade (30 ml)
35,00 kr

Loading availability message…

På vej på lager
Trine Balleby
Er du irreteret over altid at skal have en hel bøtte voks med over til kammaraten og måske glemme den? Her er løsning fra Skull wax - Til kort eller mellemlangt hår
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
POMADE er til mellemlangt- og langt hår. To go pomade giver dig et skinnende frisk look, som gør at dit hår ikke ser tørt ud. Pomaden har en blød konsistens, og er super nem at arbejde med. Pomaden sikrer dig at din frisyre, sidder ligesom du ønsker dig. To go pomaden kan du tage med overalt, hvad enten du er til festival, i byen eller på jordomrejse. Dette er din trofaste ven på farten, som aldrig svigter dig! Den har en mild frisk duft, pomaden er naturligvis 100 % fri for parabener.

  • Indhold: 30 ml.
  • Produceret i Danmark
  • Ingen parabener


Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

3.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Rasmus | Lidt for skinnende for mig
Jeg er en langhåret mand. Dette betyder, at jeg bruger denne voks mest af alt i pandehåret for at få lagt det lidt tilbage og for at undgå frizz i hovedbunden (dermed kommer der ikke noget i håret på siden af hovedet). Det virker ikke til at det er super meget hold i produktet (men jeg er langhåret så, det er ikke sikkert at det er et problem for jer), hvilket er fint for det brug jeg har. Jeg vil sige at det største problem jeg har med dette produkt er, at der er meget shine i det og da jeg ikke har pomade i hele håret, så har jeg sektionvis skinnende hår, jeg ville nok hellere have et produkt der var mere mat, men dette er præference.
Det er et udmærket produkt, men på grund af mine behov giver jeg den en lavere rating

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: