St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Dark (200 ml)

St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Dark (200 ml)

79,95 kr
79,95 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Dark er en intens selvbruner, der giver din hud en dyb, brun farve. St. Moriz er fremstillet af de bedste ingredienser og indeholder ikke parabener.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
St. Moriz Instant Selvbruner Mousse er en god og let anvendelig selvbruner fra St. Moriz’ prisvindende selvbruner serie. Den er fremstillet af ingredienser af høj kvalitet og er helt uden parabener. Moussen giver din hud en intens, brun farve helt uden solens skadelige UV-stråler. St. Moriz Selvbruner Mousse kan anvendes af alle og passer til alle hudtyper.
Moussen er nem at fordele med St. Moriz Selvbruner Handske, og med handsken undgår du at få selvbruneren i håndfladerne med fare for de karakteristiske ”selvbruner-hænder”. Med handsken kan du nemt fordele selvbruneren i et tyndt, jævnt lag, så du får et ensartet, intenst resultat.

St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Medium giver en dyb, intens kulør til din hud, og du kan vedligeholde og intensivere farven ved at påføre selvbruneren fx hver tredje dag.
Vi anbefaler, at du første gang du bruger produktet, kun påfører det på benene eller et andet afgrænset sted. På den måde lærer du lige produktet at kende, før du anvender det på hele kroppen, og du kan således undgå de frygtede ”selvbruner-ulykker”. Prøv dig lidt frem og vær forsigtig den første gang - selvbruneren er effektiv, så der er knald på, hvis du fejler!
Hvis du ønsker en mere let, naturlig glød, kan du i stedet vælge St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Medium.

Sådan gør du:
Sørg for din hud er ren, glat og velplejet. Det gør du mest effektivt ved at bruge en scrub efterfulgt af en fugtighedscreme, der sørger for, at fugtbalancen er i orden, så du ikke har tørre områder. Sørg dog for, at fugtighedscremen er helt absorberet af huden, inden du påfører St. Moriz Selvbruner Mousse. Fordel moussen i et jævnt, tyndt lag ved hjælp af St. Moriz Selvbruner Handske. Det er vigtigt, at det er et tyndt lag, da du ellers risikerer et ujævnt resultat. Hvis du ønsker en mere intens farve, så påfør igen dagen efter. Du bør undgå at svede eller bade de første 4-6 timer efter påføring af selvbruner moussen. Herefter kan du tage et bad, og du vil se det endelige resultat.
Forberedelsen af huden er helt afgørende for din selvbruner succes, så inden du går i gang, kan du med fordel læse mere om den rigtige forberedelse her>>.

Indhold:
200 ml.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: