St. Moriz Instant Selvbruner Spray (150 ml)

St. Moriz Instant Selvbruner Spray (150 ml)

79,95 kr
79,95 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
St. Moriz Instant Selvbruner Spray giver dig en flot, solbrun hud uden at fedte og uden at lugte af selvbruner. Den efterlader din hud glat, blød, velduftende og solbrun.
  • Egenskaber:
  • Ingen parabener
  • Selvbruner
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
St. Moriz selvbruner spray er produceret af de bedste ingredienser og helt uden parabener.
Denne tan-in-a-can passer til alle hudtyper og giver straks en flot, solbrun kulør til din hud. Farven udvikler sig over de første 4-6 timer efter påføring. Du kan herefter tage et bad og se det endelige solbrune resultat. Sprayen gør det nemt at komme til alle steder på kroppen, da den kan vendes og drejes, som man ønsker og også virker, når den vendes på hovedet.
Selvbrunervæsken i sprayen er farvet brun, så du tydeligt kan se, hvor du kommer til. Det betyder dog også, at det kan være en god idé at bruge sprayen i brusenichen eller et andet afgrænset sted, da du ellers kan komme til at spraye farve på andet end dig selv. I brusenichen kan du blot skylle væggene med bruseren, når du er færdig med at påføre selvbruneren - bare pas på du ikke sprøjter vand på dig selv også!
Nogle selvbrunere har en tendens til at give huden et orange skær, men dette er ikke tilfældet med St. Moriz, der giver en brun glød selv på lys hud.

Ingen lugt af selvbruner
St. Moriz Selvbruner spray giver et jævnt og naturligt resultat, og du kan sagtens påføre den, kort før du skal ud. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader en blød og glat fornemmelse uden at fedte. Med St. Moriz selvbruner slipper du desuden for den karakteristiske lugt af selvbruner, for St. Moriz produkterne har i stedet en mild og behagelig, parfumeret duft.
Hvis du vælger at påføre selvbruneren, lige inden du skal ud, skal du dog på forhånd være opmærksom på, at huden kan se meget solbrun ud lige efter påføring, fordi væsken i sig selv er brun. Så hvis du ønsker et mere naturligt look, kan du vente med at gå ud, til efter du har taget et bad og har det endelige solbrune resultat.
Du kan anvende St. Moriz Selvbruner Spray på hele kroppen og i ansigtet, men vi anbefaler, at du prøver dig lidt frem, til du kender produktet. Du kan fx første gang nøjes med at påføre selvbruneren på benene. Det giver dig en idé om, hvordan produktet fungerer, så du også kan få et flot resultat, når du næste gang bruger sprayen til hele kroppen og ansigtet. Det er et effektivt produkt, så pas på første gang - der er knald på, hvis du fejler!

Sådan gør du:
Sørg for din hud er ren, glat og velplejet. Det gør du lettest ved at bruge en scrub og efterfølgende en fugtighedscreme, der sørger for, at fugtbalancen er i orden, og du ikke har tørre områder. Sørg dog for, at fugtighedscremen er fuldstændig absorberet af huden, inden du påfører selvbruneren.

Forberedelsen af huden er helt afgørende for din selvbruner succes, så inden du går i gang, kan du med fordel læse mere om den rigtige forberedelse her>>.

Du får det bedste resultat med St. Moriz selvbruner Spray ved at påføre den i lange, lette strøg og straks herefter fordele den i et tyndt lag med St. Moriz Selvbruner Handske. Færdiggør et afgrænset område ad gangen, så du hele tiden sørger for, at selvbruneren absorberes jævnt. Pas på fødderne og neglene, da selvbruneren let kan samles her og give dine tæer et noget specielt look. Så spar på produktet, når det kommer til fødderne og kom evt. lidt vaseline på neglene inden påføring.
Efter påføring bør du lade selvbruneren virke i 4-6 timer, før du sveder eller bader.

Indhold:
150 ml.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Ofte købt sammen med: