Sunrise System Light Box - SRS320
Gratis fragt

Sunrise System Light Box - SRS320

1.499,00 kr
Sunrise System Light Box er din mulighed for at komme af med vinterdepressionen til en meget billigere pris end de normale lysboxe. Du får med Sunrise System Light Box også fordelene fra Sunrise System Dawn Simulator, som en af de mest naturlige og stressfrie måde at blive vækket ved hjælp af
Kun 3 tilbage!
1.499,00 kr

Beskrivelse:
Sunrise System Light Box - SRS320 er en fantastisk lysterapilampe og solopgangssimulator i et. Hver eneste gang du føler dig udkørt eller træt, så tænder du bare lmapen og mærker 10.000 lux lysstyrke i ansigtet på dig.

Derudover har den også en funktion til alle os der har svært ved at komme ud af sengen om morgen. Du kan ganske simpelt lave en virtuel solopgang. Med et par tryk får du din egen personlige solopgang. Du kan bestemme hvornår du vil op og hvor lang solopgangen skal være, så klarer Sunrise System Light Box resten. Hvis du for eksempel indstiller til vækning 07.30 og en halv times vækning vil solopgangen begynde kl. 07.00 og være på fuld styrke kl. 07.30. Du bør dog også indstille en lydalarm. Derudover er det vigtigt at pege lampe mod dit hoved, så du får fuld udbytte.

Dyr reagerer på de skiftende sæsoner med skift i humør, stofskifte og opførsel, og mennesker er lige sådan. Langt de fleste mennesker spiser og sover mere om vinteren og kan ikke lide de mørke morgener og de korte dage. For noget er disse symptomer så store at det har en betydning i deres liv og kan være kilden til ubehag og stress. Det her SAD eller Seasonal Affective Disorder som en slags vinterdepression som omkring 15% af den danske befolkning lider af. Symptomerne kan være depression, angst, manglende sexlyst, at spise for meget. Symptomerne kommer oftest frem i september til marts.

Løsningen kan for over 90% vedkommende være af bruge lys terapi. Sunrise System Light Box er din mulighed for at komme af med vinterdepressionen. Til en meget billigere pris end de normale lysboxe får du med Sunrise System Light Box også fordele af Sunrise System Dawn Simulator, som en af de mest naturlige og stressfrie måde at blive vækket ved hjælp af lys.

Sunrise System Light Box - SRS320 bruger LED-pærer i stedet for gløde pærer. Det giver en kraftigere lys, hvilket gør at lampe også kan anvendes til lysterapi. Lyset er koldere og mere fokuseret end lys fra gløde pærer.

Egenskaber:
- Letvægt og nem at transportere
- Nem at bruge til at blive vækket.
- Lys op til 10.000 lux.
- Timer, så du kan bestemme hvor længe lyset skal lyse.
- Du kan bestemme hvor lang solopgangen skal være. 15-30-45-60-75 eller 90 minutter.
- LCD Display med ur.
- Du kan indstille et forskelligt tidspunkt for alle ugens dage.
- Frivillig lydalarm
- Natlys - Hvis du vil have svagt lys hele natten.
- Energi venlig: 10 Watt ved maksimal lys
- Snooze-funktion
- Størrelse: 27cm x 12 cm x 10 cm
- Manual på engelsk, spansk og tysk
Bedømmelser
4.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Grete Søderberg | sundrise system light box- SRS320
Virker fint, men mangler at se effekt af den endnu
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: