Sunspa Tan-in-a-can Chocolate

Sunspa Tan-in-a-Can Chocolate

149,95 kr

Specialpris: 149,95 kr

Førpris: 175,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Sunspa Chocolate er en selvbruner spray, der er særligt fremstillet til at modvirke den orange kulør, mange frygter. Den giver en naturlig, brun farve.
  • Egenskaber:
  • Ingen parabener
  • Selvbruner
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Beskrivelse:


Sunspa Tan in a Can Chocolate giver selvbruning en helt ny dimension, idet den er særligt fremstillet til at modvirke den orange kulør, mange frygter. Sunspa Chocolate er en selvbruner spray, der ikke skal fordeles med hænderne. Den giver en naturlig, brun farve og er særligt velegnet til dig, der normalt har tendens til at udvikle en orange/rødlig kulør i stedet for den brune farve, du ønsker dig. Efter påføring skal selvbruneren kun virke en time, før du har det endelige solbrune resultat. Resultatet af én påføring kan holde 7-10 dage.


Sunspa produkterne er fremstillet uden parabener og anbefales af Dennis Knudsen.


Sådan gør du:


Spray Sunspa Tan-in-a-Can Chocolate på huden fra ca. 20 cm afstand. Sørg for at påføre et jævnt lag og overse ingen steder. Lad huden absorbere produktet, før du tager tøj på, og vær opmærksom på at der går op til en time, før du ser den fulde effekt af Sunspa Chocolate på huden. Selvbruneren kan bruges på hele kroppen. Læs mere om, hvordan du får det optimale resultat ved brug af selvbruner i vores udførlige guide>>.


Hudtype:


Sunspa Chocolate kan bruges til alle hudtyper og er særligt velegnet til hud, der har tendens til at udvikle en orange nuance i stedet for den ønskede brune farve.


Indhold:


150 ml

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Angela Lakocevic | Bedste spraytan
Det er den bedste self tanning spray jeg har prøvet. Den giver en flot, naturlig, mørk glød pg bliver kun orange hvis man overdriver. Fin farve og resultatet ses hurtigt.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: