Ugens Kampagner: Spar op til 50%, lige her >>
SPAR BL.A. OP TIL 50% PÅ NJORD VOKS, BABYLISS & RAW NATURALS
Sunspa Tan-in-a-can

Sunspa Tan-in-a-Can (150 ml)

149,95 kr

Specialpris: 149,95 kr

Førpris: 179,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Sunspa Tan in a can er verdens første aerosol selvbruner, der ikke skal fordeles med hænderne. Uden ophold i solen, vil en Sunspa vare ca. en uge til ti dage, hvis man plejer sin kulør.
  • Egenskaber:
  • Ingen parabener
  • Selvbruner
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Beskrivelse:
Sunspa Tan in a can: Verdens første aerosol selvbruner, der ikke skal fordeles med hænderne. Uden ophold i solen, vil en Sunspa tan in a can vare ca. en uge til ti dage, hvis man plejer sin kulør. Påførelsen er hurtig og nem. Det bliver jævnt over det hele, også på hænder og fødder. Resultatet bliver en gylden naturlig glød uden pinlige striber. Kort sagt - Hvis du trænger til noget kulør så giver Sunspa Tan in a can et fantastisk resultat. Anbefales af Dennis Knudsen

Hudtype:
Sunspa Tan in a can kan bruges til alle hudtyper

Sådan gør du:
Spray Sunspa Tan in a can på i et jævnt lag ca. 20 cm fra huden og lad den tørrre. Vær opmærksom på at den optimale farve først opnås efter en time. Behandling kan bruges på hele kroppen. Hvis du ønsker det perfekte resultat, så læs mere om den optimale anvendelse af selvbruner i vores udførlige guide>>

Indhold:
150ml - 1 uge til 10 dages varighed pr. påførelse

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.7
(14 bedømmelser)
Stjerner
Victor hansen | God
Virker meget godt :)
Stjerner
Victor hansen | God
Virker meget godt :)
Stjerner
Mette | God kulør
Den fungere bare! Bruger den både på ansigt, overkrop og ben. Den giver ingen striber eller andre underlige sideeffekter. men derimod en nem og flot kulør på ingen tid. Kan kun anbefales!
Stjerner
Camilla Sørensen | God
Den er god
Stjerner
Christian Kjeldsen | Den bedste af sin slags!
Uden tvivl den bedste selvbruner i kategorien. Ingen striber og man får en naturlig glød. Kan kun anbefale dette produkt.
Stjerner
Andrea | Den giver slet ingen streget
Super god spray tan der slet ikke giver de trælse streger. Den giver også en rigtig flot kulør, og det er jo rigtig nemt at anvende.
Stjerner
Ulrik Thomsen | Denne selvbruner fra Sunspa er simpelthen fantastisk.
Denne selvbruner fra Sunspa er simpelthen fantastisk. Hvad et solarium klarer efter 5 ganges brug, klarer tan in a can ved en enkelt påførelse. Jeg er målløs!!..
Stjerner
Ulla Petersen | er ovenud tilfreds
Jeg har nu brugt Sunspa Tan in a can i ca 1 år og er ovenud tilfreds med produktet og så er det tilmed helt ufarligt. Min mand er nu også begyndt at benytte Tan in a can så nu ser vi begge friske ud - uden at ligne solariefraks...
Stjerner
Dennis | Det er virkelig et kanon produkt
Det er virkelig et kanon produkt. Har du ikek lige haft tid til at komme i solen, giver denne lige det pift der skal til. Du kommer til at se frisk og sund ud. Kan anbefales til alle. Og så lige til anmelderen \"Amanda Panda\", for din anmeldelse kan jeg ikke lade være med at kommentere. Produktet er til ansigt, hænder og fødder..... så der er s.. da ikke noget at sige til at det bliver dyrt for dig og at du ikke får et ordenligt resultat når du tager bad i det!!!! FLOT!!! :o/..
Stjerner
Rikke Winkler | Denne selvbruner er bare fantastisk
Denne selvbruner er bare fantastisk god og giver en utrolig flot kulør.
Stjerner
jesper nielsen | denne her er klart den bedste
jeg har prøvet mange forskellinge selvbrunere, men denne her er klart den bedste. den er jævn over det hele men der er ingen pletter eller andet flovt. der er ikke så meget andet at sige end at det er den bedste selvbruner...
Stjerner
sabine hansen | Det er det bedste selvbruner produkt jeg nogen sinde har brugt
Det er det bedste selvbruner produkt jeg nogen sinde har brugt! det lægger sig så utrolig godt og man ser bare godt ud bagefter. dog er der en trist ulempe og det er at det smitter af når man sover. skulle skifte sengetøj hver dag ;( men vil dog indrømme at jeg stadig bruger det da det er så fantastisk godt. så fem stjerner herfra..
Stjerner
Anne Møller | Er helt vild med den
Er helt vild med den!! Den første spray, der har virket på mig.
Stjerner
Lotte Madsen | Den er rigtig god til at fordele sig over det hele
Den er rigtig god til at fordele sig over det hele, så man ikke får de sædvanlige streger osv.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: