Tend Skin Roll-on (75 ml)
169,00 kr

Loading availability message…

På vej på lager
Trine Balleby
TendSkin® hjælper dig til at undgå indgroede hår eller røde knopper og irriteret hud efter barbering og voksning. Ved brug af TendSkin® regelmæssigt forebygger du disse. Prøv den nye miljøvenlige Tend Skin roll-on med genopfyldning!
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Beskrivelse:
Intet andet produkt i verden kan klare hvad Tendskin Liquid klarer, specielt ikke når de kommer til indgroede hår og barberingsknopper. TendSkin® hjælper dig til at undgå indgroede hår eller røde knopper og irriteret hud efter barbering og voksning. Ved brug af TendSkin® regelmæssigt forebygger du disse.


Hudtype: Alle - Bemærk dog at du ikke må anvende dette middel, hvis du lider af Aspirin allergi.


Sådan bruger du den til intimbarbering:
Put noget væske på en vatrondel og påfør derefter Tendskin væsken på de steder du netop har barberet. Skal bruges på tør hud.

Har du allerede barberet dig og har du rød og irriteret hud så brug TendSkin 2-3 gange på områderne, derefter dæmpes irritationen og de røde knopper forsvinder. Huden skal dog være tør. Brug derefter Tendskin efter hver barbering.

Sådan bruger du den til indgroede hår:
Påføres på tør hud og på eksisterende indgroede hår. Indenfor 24 til 48 timer frigøres håret og er til at tage ud. Derefter fjernes håret med en pincet dyppet i TendSkin® når det er helt synligt og frit af huden.


Lider du ofte af indgroede hår kan du anvende TendSkin dagligt på tør hud. Du påfører væsken og lader det sidde i et par minutter og bruger derefter en fugtighedscreme. Se vores udvalg af fugtigshedscremer her.


Røde knopper og irriteret hud efter barbering:

Brug TendSkin 2-3 gange på områderne, huden skal være tør. Dette skulle løse problemerne med røde knopper og irriteret hud. Derefter bør du bruge TendSkin en gang om dagen efter barbering.


Efter voksning
Put noget væske på en vatrondel og påfør derefter TendSkin væsken med vatrondellen på de voksede stede. Påfør derefter fugtighedscreme.


Vigtigt: Luk flasken efter brug for at bevare væskens effektivitet


Indhold:
75 ml 


 

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.5
(6 bedømmelser)
Stjerner
Louise | Brazilian
Jeg har længe fået lavet brazilian wax med sukkerpaste hos en kosmetolog (dvs. jeg allerede tog forhold for røde knopper), men pludselig begyndte jeg at døje med store, betændte, røde hårsække. Virkelig generende og bestemt ikke pænt. Min kosmetolog fjernede hver gang jeg var der indgroede hår, men det hjalp ikke nok. Jeg læste tilfældigvis om tendskin, og var desperat nok til at prøve alt. Det er et super produkt! Mine røde knopper er blevet reduceret med 70-80 procent, og mine hårsække er ikke længere betændte. Kan varmt anbefales..
Stjerner
Asam Nawaz |
Stjerner
Rikke Borup | tend skin
Virkelig effektivt produkt og roll on gør den meget nem at bruge, men den er så sprittet, at det gør det meget ubehageligt at trække vejret lige efter man har puttet den på.
Stjerner
Helle Lauridsen |
Stjerner
THOMAS STIGAARD HANSEN | uundværgeligt
det virker bare
Stjerner
Kenneth | Tilfreds
Jeg havde aldrig hørt om dette produkt før. Men jeg har haft nogle problemer med røde knopper, og blev anbefalet dette produkt af en ven, og det har virkelig virket lige efter hensigten.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: