Tend Skin Solution 118 ml.
179,00 kr

Loading availability message…

På vej på lager
Trine Balleby
TendSkin® hjælper dig til at undgå indgroede hår eller røde knopper og irriteret hud efter barbering og voksning. Ved brug af TendSkin® regelmæssigt forebygger du disse.
  • Egenskaber:
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Undgå indgroede hår eller røde knopper med Tend Skin

Ved brug af Tend Skin® væsken regelmæssigt, undgås fremtidige indgroede hår, rød og irriteret hud efter barberingen eller voksningen.

Tend Skin er et helt unikt produkt, der hjælper dig med at komme af med irritationer i huden efter barbering. Det er specielt godt til indgroede hår og barberings knopper.

Hvorfor får man røde knopper efter barbering?
Grunden til man får røde knopper efter barbering er fordi der opstår en infektion i huden. Der sker enten fordi dine barberblade laver bitte små huller i huden eller fordi hårsækkene bliver irriteret.

Det er derfor vigtigt at man holder sit udstyr til barbering rent og at du desinficere huden efter barbering. Det er her Tend Skin kommer ind i billedet, det er nemlig en desinficerende væske.

På den måde sikre du dig en ren hud, og du afhjælper dig selv med alle de værste barberingsproblemer. Så du får en flot, tæt og behagelig barbering.

Tend Skin er bedst mod:
- Indgroede hår
- Røde knopper ved skægstubbe
- Rødmen efter voksning

Tend Skin kan bruges til mænds:
- Ansigt
- Nakken (for og bag)
- Ryggen
- Brystet
- Hoved

Tend Skin kan også bruges til kvinder:
- Bikinilinie
- Under armene

Hudtype:
Kan benyttes af alle hudtyper, dog ikke hvis du har Aspirin allergi.

Sådan bruges den mod indgroede hår:
Påfør Tend Skin væsken på TØR hud og på de eksisterende indgroede hår. Indenfor 24-48 skulle håret blive frigjort lige til at tage ud.

Klem, pil og forsøg ALDRIG at fjerne indgroede hår, før håret er synligt og et stykke over hudoverfladen.

Først når håret er så langt, at du kan få ordentligt fat på det med en pincet, dyp da pincetten i Tend Skin væsken og fjern håret i et ryk. Oplever man ofte indgroede hår anbefales det, at man bruger Tend Skin dagligt på TØR hud, lader det sidde i et par minutter og derefter tilføre huden en fugtighedscreme.

Sådan bruges den mod røde knopper ved skægstubbe:
Mange har problemer med røde knopper og hævelser omkring skægstubbene, men det problem kan Tend Skin også effektivt løse.

Påfør Tend Skin 2-3 gange på områderne i løbet af dagen – husk huden skal være tør! Efter 3 dage skulle huden gerne se mere ”ren” og mindre irriteret ud.

Derefter kan man nøjes med at bruge Tend Skin 1 gang om dagen. For optimalt resultat bør Tend Skin benyttes efter barberingen eller før man går i seng. Vi anbefaler i øvrigt på det kraftigste, at personer med disse problemer anvender engangs skrabere og bruger ny skraber hver anden gang. Det mindsker ligeledes røde knopper og irriteret hud.

Sådan bruges den efter voksning:
Tend Skin er også effektiv på ryg og bryst efter en omgang voksning. Benyt en tot vat og påfør Tend Skin væsken på de voksede steder. Den sviende og røde hud vil forsvinde indenfor få minutter!

Husk endeligt at tilføre huden en fugtighedscreme efterfølgende. Bemærk venligst, at nogle mænd vil opleve en smule svie ved påførelse af Tend Skin straks efter voksningen. Det kan evt. stoppes med en kold klud.

Vigtigt:
Husk at lukke flasken efter hvert brug, da væsken ellers mister sin effekt.

Indhold:
118 ml.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.7
(16 bedømmelser)
Stjerner
Anders Pederesen | Hjalp !
Tendskin virkerede på min indgroede hår men har stadig ikke løst problemet helt. Behandlingen kan være forbundet med lidt smerte
Stjerner
Emil Rosendahl | Super
Det holder hvad det lover og virker bedre end andre produkter jeg har prøvet
Stjerner
Anonym | Virkelig kanon produkt!
Bestilte Tend Skin da jeg døjer med røde knopper på halsen. Må sige jeg blev overrasket da jeg brugte Tend Skin. Efter få timer var der ingen røde knopper! Blot en glat barbering! Kan kun anbefales!
Stjerner
Kim Hansen | Virker på mig
Nemlig et produkt, der virker som du skal på mig.
Stjerner
Ole Hansen |
Super
Stjerner
Jens Hald | Tend Skin
Fint produkt
Stjerner
Loai Uthman | Excellence
Et super godt produkt, der overgår ens forventninger. Kan helt klart anbefales.
Stjerner
Niklas Olsen | Yes
Den gør sit arbejde :)
Stjerner
Anders Sørensen | Køber kun Tendskin
Jeg fik en prøve af Tendskin på et tidspunkt, og nu vil jeg aldrig bruge andet igen! Det har fjernet alle røde knopper og det er uanset hvor man bruger produktet..
Stjerner
Rasmus Mortensen | Lækker følelse
Tendskin gør, hvad ingen andre produkter, jeg har oplevet, har kunnet gøre! Det er et fantastisk produkt som efektivt fjerner røde knopper og irriteret hud, som jeg ellers led meget af før i tiden...
Stjerner
Morten Møller | virkelig godt produkt, men lidt dyr
jeg har kun positivt at sige om tendskin. eneste minus er den lidt dyre pris, men produktet lever helt op til kravene og derfor er det okay med den lidt dyre pris!
Stjerner
Sine Michaelsen | Min kæreste er fan
Jeg købte Tendskin til min kæreste, fordi han havde mange barberingsknopper. Det er overhovedet ikke et problem længere - og han er stor fan af Tendskin nu!
Stjerner
Mikkel Hansen | Fantastisk produkt
Jeg har prøvet mange forskellige produkter, men ingen kan sammenlignes med Tendskin! Jeg køber aldrig andet igen.
Stjerner
Michael Pedersen | Klart det bedste!
Jeg har tit problemer med røde knopper og irritation efter barbering. Jeg har prøvet mange forskellige produkter, men Tendskin er hidtil den der har virket bedst
Stjerner
Henrik Poulsen | Tend Skin Solution
Klart et af de bedste produkter der er på markedet, kan varmt anbefales!
Stjerner
Karsten Birkelund | Fremragende
Jeg barberer isen 3-4 gange om ugen og efter jeg er begyndt at bruge Tend Skin har jeg 80-90% færre røde barberingsknopper.
Er kæmpe fan!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: