Tend Skin Solution 118 ml.

Tend Skin Solution (118 ml)

TendSkin® hjælper dig til at undgå indgroede hår eller røde knopper og irriteret hud efter barbering og voksning. Ved brug af TendSkin® regelmæssigt forebygger du disse.
179,00 kr

Midlertidigt udsolgt

Beskrivelse:
Intet andet produkt i verden kan klare hvad Tendskin Liquid klarer, specielt ikke når de kommer til indgroede hår og barberingsknopper. TendSkin® hjælper dig til at undgå indgroede hår eller røde knopper og irriteret hud efter barbering og voksning. Ved brug af TendSkin® regelmæssigt forebygger du disse.


Hudtype:
Alle, bemærk dog at du ikke må anvende dette middel hvis du lider af Aspirin allergi.


Sådan bruger du den til intimbarbering:
Put noget væske på en vatrondel og påfør derefter Tendskin væsken på de steder du netop har barberet. Skal bruges på tør hud.

Har du allerede barberet dig og har du rød og irriteret hud så brug TendSkin 2-3 gange på områderne, derefter dæmpes irritationen og de røde knopper forsvinder. Huden skal dog være tør. Brug derefter Tendskin efter hver barbering.

Sådan bruger du den til indgroede hår:
Påføres på tør hud og på eksisterende indgroede hår. Indenfor 24 til 48 timer frigøres håret og er til at tage ud. Derefter fjernes håret med en pincet dyppet i TendSkin® når det er helt synligt og frit af huden.


Lider du ofte af indgroede hår kan du anvende TendSkin dagligt på tør hud. Du påfører væsken og lader det sidde i et par minutter og bruger derefter en fugtighedscreme. Se vores udvalg af fugtigshedscremer her.


Røde knopper og irriteret hud efter barbering:
Brug TendSkin 2-3 gange på områderne, huden skal være tør. Dette skulle løse problemerne med røde knopper og irriteret hud. Derefter bør du bruge TendSkin en gang om dagen efter barbering.


Efter voksning
Put noget væske på en vatrondel og påfør derefter TendSkin væsken med vatrondellen på de voksede stede. Påfør derefter fugtighedscreme.


Vigtigt: Luk flasken efter brug for at bevare væskens effektivitet


Indhold:
118 ml.

Bedømmelser
4.7
(16 bedømmelser)
Stjerner
Anders Pederesen | Hjalp !
Tendskin virkerede på min indgroede hår men har stadig ikke løst problemet helt. Behandlingen kan være forbundet med lidt smerte
Stjerner
Emil Rosendahl | Super
Det holder hvad det lover og virker bedre end andre produkter jeg har prøvet
Stjerner
Anonym | Virkelig kanon produkt!
Bestilte Tend Skin da jeg døjer med røde knopper på halsen. Må sige jeg blev overrasket da jeg brugte Tend Skin. Efter få timer var der ingen røde knopper! Blot en glat barbering! Kan kun anbefales!
Stjerner
Kim Hansen | Virker på mig
Nemlig et produkt, der virker som du skal på mig.
Stjerner
Ole Hansen |
Super
Stjerner
Jens Hald | Tend Skin
Fint produkt
Stjerner
Loai Uthman | Excellence
Et super godt produkt, der overgår ens forventninger. Kan helt klart anbefales.
Stjerner
Niklas Olsen | Yes
Den gør sit arbejde :)
Stjerner
Anders Sørensen | Køber kun Tendskin
Jeg fik en prøve af Tendskin på et tidspunkt, og nu vil jeg aldrig bruge andet igen! Det har fjernet alle røde knopper og det er uanset hvor man bruger produktet..
Stjerner
Rasmus Mortensen | Lækker følelse
Tendskin gør, hvad ingen andre produkter, jeg har oplevet, har kunnet gøre! Det er et fantastisk produkt som efektivt fjerner røde knopper og irriteret hud, som jeg ellers led meget af før i tiden...
Stjerner
Morten Møller | virkelig godt produkt, men lidt dyr
jeg har kun positivt at sige om tendskin. eneste minus er den lidt dyre pris, men produktet lever helt op til kravene og derfor er det okay med den lidt dyre pris!
Stjerner
Sine Michaelsen | Min kæreste er fan
Jeg købte Tendskin til min kæreste, fordi han havde mange barberingsknopper. Det er overhovedet ikke et problem længere - og han er stor fan af Tendskin nu!
Stjerner
Mikkel Hansen | Fantastisk produkt
Jeg har prøvet mange forskellige produkter, men ingen kan sammenlignes med Tendskin! Jeg køber aldrig andet igen.
Stjerner
Michael Pedersen | Klart det bedste!
Jeg har tit problemer med røde knopper og irritation efter barbering. Jeg har prøvet mange forskellige produkter, men Tendskin er hidtil den der har virket bedst
Stjerner
Henrik Poulsen | Tend Skin Solution
Klart et af de bedste produkter der er på markedet, kan varmt anbefales!
Stjerner
Karsten Birkelund | Fremragende
Jeg barberer isen 3-4 gange om ugen og efter jeg er begyndt at bruge Tend Skin har jeg 80-90% færre røde barberingsknopper.
Er kæmpe fan!
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: