Dine grooming eksperter online

Kristoffer Fløjstrup Degn

- Kristoffer Fløjstrup Degn, ansvarlig for Made4men.

Første online kosmetolog til mænd

Her hjælper vi dig med at danne et overblik over de guides vi har lavet, så du lettere kan finde frem til lige præcis de produkter, du har brug for.

Vores kosmetologer har udarbejdet vores tests, der giver dig professionelle og individuelt tilpassede produktanbefalinger. Vi har rigtig mange års erfaring inden for vejledning i personlig pleje til mænd, og vi vælger derfor de produkter fra vores sortiment, som vi mener, er bedst for dig.

Vi vil have at det skal være nemt at være mand. Derfor laver vi alt benarbejdet for at sikre, at du får lige præcis de produkter, der passer nøjagtigt til dig og dine individuelle behov.

Vores test er helt gratis, og vi giver dig vores svar med det samme.

Hvilken test passer til mig?


 • Simpel hudtest - til dig der bare skal i gang

  Svar på 5 spørgsmål og få anbefalet en håndfuld helt basale produkter, som din hud har brug for (2-3 produkter). Testen er ideel til dig, der gerne vil i gang uden det bliver for avanceret og med for mange spørgsmål. Du får de mest basale produkter, som din hud kræver af dig.

 • Avanceret hudtest - til dig der gerne vil gå skidtet videre i din ansigtsrutine

  Tag din hudplejerutine til næste niveau med den avancerede hudtest. Et øget antal spørgsmål (10 stk) der giver os mulighed for at anbefale dig en mere avanceret hudplejerutine med op til 7 produkter.

  Testen er til dig, der allerede er godt i gang med de helt basale ting, men som gerne vil pleje dig selv endnu mere, eller som har mere specifikke krav til, hvad dine hudplejeprodukter skal kunne give dig.


Vores Team

 • Kristoffer Fløjstrup Degn
  Kristoffer Fløjstrup Degn
  Ansvarlig for Made4men
 • Trine Balleby
  Trine Balleby
  Kosmetolog & hudekspert
 • Jonas Primdahl
  Jonas Primdahl
  Hårekspert
 • Jakob Thomsen
  Jakob Thomsen
  Parfumeekspert
 • Camilla Bank Sørensen
  Camilla Bank Sørensen
  Administration koordinator
 • Maria Vesta
  Maria Vesta
  Indkøbsansvarlig