The Hair Company Soft Styling Fiber Wax (80 ml)

The Hair Company Soft Styling Fiber Wax (80 ml)

69,00 kr
69,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
The Hair Company Soft Styling Fiber Wax har et let til medium hold. Derfor er denne hårvoks perfekt til dig, der har lidt længde på håret, og ønsker fleksibilitet i frisuren.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Hårvoks med fleksibelt hold fra The Hair Company

Skal du bruge en hårvoks, der giver et let og fleksibelt hold? Så er The Hair Company Soft Styling Fiber Wax præcis, hvad du behøver!

Forestil dig lige en hårvoks, der er super nem at fordele ud i dine lidt lange lokker, og som samtidig har et fleksibelt hold. Det er netop hvad denne hårvoks fra The Hair Company kan - og så holder den hele dagen.

Hårvoksen til langt hår
Hvis du har lidt mere længde på håret, kan det være svært at finde en voks, der passer til din hårlængde. Men det er et overstået kapital! The Hair Company Soft Styling Fiber Wax har nemlig et let til medium hold, og er derfor optimal til dig, der gerne vil styre de lidt længere lokker.

Volumen til håret
Foruden at være særdeles velegnet til lidt længere hår, bidrager The Hair Company Soft Styling Fiber Wax samtidig til at give din frisure mere volumen. Det giver en mere fyldig frisure - uden at blive for meget!

Sådan bruger du hårvoksen
  • Fordel en passende mængde ud i nyvasket hår.
  • Hårvoksen rækker langt, så start med en mindre mængde end du tror.
  • Udform frisuren lige som du ønsker.
  • Husk at vaske voksen ud inden sengetid, så undgår du at voksen sætter sig i hovedpuden, og du slipper derved for fedtet og uren hud om morgenen.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: