The Shave Doctor - The Full Monty Set (Ultimative Barberings Sæt)

The Shavedoctor - The Full Monty Set (Ultimative Barberings Sæt)

Få alle The Shave Doctor produkterne i et samlet sæt og spar penge - fordi du ka'!

Lagerstatus: På vej på lager

355,00 kr

Pris:: 355,00 kr

Beskrivelse
The Shave Doctor har lavet en serie, som har stor værdi for alle der barbere sig. Serien har alle de optimale produkter fra start til slut på din barbering.

Indhold
The Shave Doctor Facial Wash (100 ml) er en ansigtsvask- og scrub der er god at bruge før barbering, da den effektivt modvirker indgroede hår og vasker dit ansigt rent inden barberingen. Samtidig bliver du belønnet med en dejlig frisk duft af citrus.
Værdi: 89,-

The Shave Doctor Oil (100 ml) er en beskyttelse mod barberbladet og modvirker irritationer og udtørring af din hud. Det gør, at din hud er ren og pæn efter barbering og dermed kan en aftershave bedre "tage fat". Den går ind og blødgører hårrødderne før barbering, så barberbladet ikke "river" i huden.
Værdi: 99,-

The Shave Doctor Ultimate Shaving Creme (100 ml) er en beskyttende og plejende creme der beskytter din hud, og giver en tæt barbering. Den køler og opfrisker din hud, men dens indhold af Lemon Tea Tree Oil efterlader din hud blød og velplejet.
Værdi: 119,-

The Shave Doctor After Shave Cooling Gel (100 ml) har aktive og naturligt kølende ingredienser der gør, at risikoen for at få røde pletter og skægpest efter barbering bliver minimeret kraftigt. After Shaven giver dig på den måde en behagelig, kølende følelse i ca. en halv time efter benyttelse.
Værdi: 129,-

The Shave Doctor Moisturazor Ansigtscreme (100 ml). For hver barbering bliver din hud mere og mere slidt, og derfor har vi mænd brug for fugt og ansigtpleje, som denne creme giver dig. The Shave Doctor Moisturazor sørger for at tilføre din hud den nødvendige fugt og pleje, så du undgår slid på din hud.
Værdi: 119,-

Samlet værdi: 555,-
Sæt pris: 355,-

Du sparer 200 kr!
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: