Ærmeholdere

Kristoffer Degn
Ærmeholdere er et must-have, hvis du skal køre en helt gennemført og old school gentleman stil. Oprindeligt er ærmeholderne lavet til, at sørge for skjorten sidder som den skal, når du bevæger dig rundt og det kan du også sagtens stadig bruge dem til. Den dag i dag bliver ærmeholderne lige så meget brugt som et ekstra accessory til at pifte skjorten lidt op og sætte lidt kant på stilen.

Læs mere om brugen af ærmeholdere her >>

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Ærmeholdere

Mangler ud ærmeholdere til, at fuldføre dit perfekte gentleman look

Vores udvalg af ærmeholdere spænder bredt og du vil med garanti kunne finde noget, som du mangler!

Hvor skal æremholdere side

Du skal sætte din ærmeholdere fast omkring overarmen eller lige over albuen. De blev oprindeligt brugt til at holde skjorteærmerne oppe, så de ikke stak for langt ud af jakken eller dækkede over hænderne.

I dag kan det stadig bruges til samme formål, hvis du har en skjorte, der er en lille smule for stor, men det bruges meget mere som en accessorie, hvis man gerne vil have et klassisk gentleman look.

Kvalitet vægter højt hos op på Made4men.dk! Vi kvalitetstester vores produkter, så vi undgår at sælge produkter vi ikke kan stå inde for. Mange af produkterne kommer fra Philipsons, som har lavet seler til mænd siden år 1872! Det er et kvalitetsstempel og de ved altid hvad mænd har behov for - ligesom os fra Made4men.dk.

Vi søger altid efter, at kunne dække så mange forskellige stilarter som muligt. Vi har derfor både klassiske ærmeholdere i neutrale farver og ærmeholdere med mønstre og sæsonpræget varer. Det er helt op til den individuelle stil og afgøre, hvilken ærmeholdere der passer passer til dig!

Ærmeholdere kan meget mere end, at holde din skjorte på plads. De kan nemlig til fordel for mange, også få dine overarme til at se markant større ud. Det er der mange der ser en væsentlig fordel i.
Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Vores ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det vi brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp