Butterfly

Kristoffer Degn
En butterfly er ikke bare en accessories til dit jakkesæt. Det er statement om, at du ikke vil være ligesom alle de andre!
Butterflyen er det moderne og mere uformelle alternativ til det meget formelle og lige slips. Du kan gå klassisk med de ensfarvede og elegante butterflies, eller smække noget farve på og skille dig ud fra mængden.

Læs mere og lær at binde en butterfly her >>

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Butterfly til mænd

Butterfly er blevet mere og mere moderne, man ser ofte mænd iklædt et flot jakkesæt sammen med en butterfly. Det er ikke længere kun når man bliver gift eller nytårsaften, men også til diverse fester i weekenden.

Det er blevet et must have blandt mænd, og derfor har vi et stort udvalg af til dig af både ensfarvede og stilrene butterfly, men også flerfarvede butterfly i lidt mere vilde farve, hvis du ønsker at skille dig ud fra mængden.

Butterfly selvbinder guide

Man kan få mange forskellige butterfly, og den mest almindelig er modellen, der allerde er bundet og som blot skal strammes ind med en knap eller krog. Hvis du går efter den helt perfekte model, der bliver lagt mest mærke til, så skal du have en selvbinder butterfly.

Der er ikke noget federe end at binde sin egen butterfly, og det er faktisk ikke så svært, når man først har fået det lært. Vi har lavet en guide til dig, så du kan finde den perfekte butterfly, men også så du kan lære at binde den helt selv.

Billige butterfly

Vi har et stort udvalg af butterfly, og de er alle til en meget overkommelig pris, så du ikke bliver ruineret i din jagt på den perfekte butterfly. Vi har modeller helt ned til 75 kr., men også en lidt dyrere version til 299 kr. hvis du søger en lidt bedre kvalitet.

Der er ikke noget mere "Bond-agtigt" end en hvid og nystrøget skjorte, samt en flot sort butterfly. Der vil med garanti blive lagt mærke til dig, hvis du kommer i et flot jakkesæt med butterfly. Det udstråle klasse og stilrenhed, hvilket der ikke er mange som tør troppe op i, og der vil blive lagt ekstra meget mærke til dig.
Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Vores ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det vi brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp