Keyhangers

Kristoffer Degn
Keyhangers blev for alvor en accessories til mænd, som blev uvurderlig i 2011. Siden har keyhangers fået en helt ny betydning... Det er ikke længere blot en lædersnor til, at holde på nøgler. Det er samtidig en pyntegenstand, som rigtig mange mænd benytter sig af. Det er en super god kombination mellem et praktisk redskab og en moderne accessories.

Læs mere om vores keyhangers her

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Keyhangers til mænd

Leder du efter en ny keyhanger eller skal du bare bruge en nøglering? Keyhangers er blevet mere og mere moderne, fordi det er en god måde at holde styr på sine nøgler. Selv om man har samlet alle sine nøgle i et nøgle bundt, bliver det stadigt væk, og det er ikke særligt praktisk.

Derfor anbefaler vi, at du får fingrene i en keyhanger, så du kan holde styr på alle nøglerne, også du ikke skal tænke på at de bliver væk. Det er super smart, og grunden til at de ikke bliver væk, er fordi du kan have dem om halsen hele tiden, eller fordi den lange snor, er svære at gemme væk.

Det kan også være du ikke er så meget til den lange snor, men at du gerne vil have lidt ekstra en metalringen der samler dine nøgler. Så har vi også forskellige nøglering, med et lille læder mærker, eller en læder ring, så du kan genkende dine nøgler.

Lucleon
Er et unikt dansk brand, der producere smykker og halskæder, og blandt andet også de keyhangers, vi har i vores sortiment. De laver nogle super lækre produkter, der skiller sig ud fra andre.

Deres brand Lucleon står for:
Luc: Den naturlige leder.
Leon: Løven, Maskulinitet, Mand.

Det er et rigtigt mande mærke, og det er specielt det, vi er helt vilde med hos Made4men, fordi vi ønsker at hjælpe mænd med at finde de bedst mulige produkter.

Norly
De laver de lidt mindre nøgleringe, med blandt andet et læder mærke eller en flettet læder ring. De er også et dansk mærke, og som danske produkter er kendt for, så er det også er super god kvalitet. Det er nogle super simple produkter, der passer super godt til den stillede og moderne mand.

Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Vores ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det vi brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp