Punge & Kortholdere

Jonas Primdahl
En pung eller kortholder er uundværlig - er vi ikke enige? I dag er det nødvendigt at have en af delene, da der efterhånden findes kort til alting - og dem skal der jo være styr over.

Vi har masser af forskellige typer punge og kortholdere, der både er praktiske, super stilet og i høj kvalitet - og stråler af maskulinitet. Der vil med garanti værre et produkt, som opfylder lige netop dine krav til en rigtig god pung eller kreditkortholder.

Hvis du skal finde en rigtig kvalitets kortholder eller pung, er du kommet til det helt rigtige sted - du finder dem lige herunder.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Kortholdere af høj kvalitet!

Søger du en praktisk, funktionel og stilet måde at få styr på dine penge, kort og hvad andre former for papir du må have på dig? Så her vi samlet et specielt udvalgt sortiment til dig.

Vores udvalg af pengeclips, kortholdere med og uden indbyggede pung, holdes i et stilrent design, der både har gode funktioner og kvalitet med sig i bagagen. Vi har nøje udvalgt designs, leverandører og producenterne, for at sikre kvaliteten såvel som udseende passer til den moderne stilbevidste mand.

Designet

Vægter vi højt, samtidig med at vi bestræber os på at kunne førere varer der ikke blot er af god kvalitet, flot design men også funktionelle og brugbare. Vi søger produkter der er så enkelte i deres design at de fungere til flere forskellige stil typer. Vores udvalg reflektere den alsidighed vi prøver at ramme, ikke blot inden for stil men også mens care.

Vi søger ikke at begrænse vores produkter til en enkelt stil type, men netop gøre det muligt for alle der søger en praktisk og funktionel måde at opbevare deres penge på, at finde noget der passer helt specielt til dem. Det kan også ses i vores udvalg, der på nuværende tidspunkt spænder sig mellem 3 forskellige mærker.

Vores udvalg er klassisk og moderne, som sagt betyder det meget at både pengeclips, der er en tand mere old fashioned, kortholdere og kortholdere med indbygget pung, fremstår i et enkelt og stilet design, med høj funktionalitet.

Service

Det er svært at ramme de mål vi har sat for os selv, dog forsøger vi så vildt som muligt at ramme en produkt klasse, der rammer alle de overnævnte kvalifikationer. Men med de tre mærker vi har udvalg til vores website, rammer vi vores kriterier, der giver jer stilrene, funktionelle og praktiske metoder at opbevare jeres penge og kort på.

En kortholder eller pung skal naturligvis være praktisk og kunne holde dine kort. Det er dog også super vigtigt, at den går i ét med din stil. Derfor har vi flere forskellige typer punge, som varierer efter et praktisk niveau og et udtryksniveau. Det betyder også, at du kan finde en kortholder eller pung hos Made4men, uanset hvilken stil du stræber efter.

Hos Made4men får du altid en ærlig og gennemsigtig kundeservice. Så skulle der være det mindste, skal du endelig bare skrive ind til os, så skal vi forsøge at hjælpe dig så hurtigt og godt vi kan! Det kunne f.eks. være, hvis du synes der mangler nogle essentielle kortholdere eller punge, som vi bare bliver nød til at have i sortimentet, eller hvis du oplever problemer på siden eller med produktet.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.