Slips

Jonas Primdahl
Slipset er en gammel kending, og det går nok aldrig nogensinde af mode. Et slips udstråler en klassisk, moderne og stilfuld mand - og så ser det jo bare virkelig godt ud.

Slipset går flere hundrede år tilbage, og er stadig et 'high-fashion' element. Enhver mand burde have mindst et slips i deres gaderobe, så man altid har en mulighed for at se rigtig skarp ud. Det udstråler hvert fald ekstremt meget maskulint, når man bærer et slips.

Uanset hvilke farver du er til, så har vi et bredt udvalg til både de farverige, men også til de klassiske neutrale farver lige herunder.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Slips til mænd

Slipset er et stilsikkert valg, og alle man burde eje mindst et slips. Det er en nem måde, at gøre lidt ekstra ud af sit look, og komme til at ligne en million. Ved at tage et slips på viser man, at man går op i sit udseende, og man ikke er bange for at skille sig ud fra andre.

Slipset har eksisteret i mange år og er den dag i dag mere trendy end nogensinde. Om det er arbejdet der kræver, at man bærer slips, eller fordi man godt kan lide det, har ikke så stor betydning, blot at man har et slips, der passer til sin stil.

Vi bruger meget tid på at udvælge de bedste produkter i forhold til prisen, og derfor finder du nogle lækre slips af super kvalitet her hos Made4men. Du kan garanteret finde noget der falder i din smag, bland de mange forskellige varianter, vi har i vores sortiment.

Bind slips

Vi har et stort udvalg af slips i enten simple eller mere vilde farver, du kan endda også få strikkede slips, og det hele handler om at finde det som passer bedst til dig. I vores guide kan du læse meget mere om de forskellige slip, og du kan også lære hvordan du binder en almindelig slipsknude.

Billige slips

Du kan her hos Made4men, finde slips i mange forskellige pris klasser, og det er meget op til dig, hvilken type slips du er til. Vi fokusere blot på at have et bredt udvalg, så der altid er noget som falder i din smag.

Vi har et stort udvalg af slips til en meget fordelagtig pris, så du ikke bliver helt ruineret når du skal finde det perfekte slips, der passer perfekt til din skjorte eller jakkesæt.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.