Ure

Kristoffer Degn
Ure til mænd er en essentiel del af, et gennemført maskulint og stilet look. Vores ure er nøje udvalgt og vi har derfor lagt stor vægt på et godt urværk, og et simpelt og elegant design. Vi sætter stor pris på et simpelt og elegant look, med et maskulint touch. Det afspejler vores ure dermed også. De er typisk udstyret med en læderrem i ægte læder, og et urværk fra enten Japan eller Schweiz, hvilket er en garanti for kvalitet!

Læs mere om urene her >>

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Ure til mænd fra Made4men.dk

Alle mænd har mindst ét ur, og hvis du er en af dem uden... så er det på tide, at du får dig et!

Ure har utrolig meget maskulinitet forbundet med sig, og de kan naturligvis nedtones alt efter hvilket ur man er ude efter. Det er ikke for sjov, at du ser de rige mænd i film med flotte ure. Det har en speciel mandig udstråling, hvis du kombinere den halvstore urskive med en kraftig og elegant læderrem.

Samtidig kan du nedtone disse elementer ved, at investere i et endnu mere elegant og neutralt ur med f.eks. en mindre urskive og flere rene linjer i detaljerne. F.eks. bør du undgå tydelige syninger i remmen, og urskive-i-urskive modellen, hvor du har flere urskiver i samme urskive. Det gør uret mere venligt, at se på.

Uanset hvilket ur du vælger hos Made4men.dk er der sørget for nøje udvalgte leverandører, som leverer højkvalitets vare. Der er naturligvis altid super support på shoppen, hvis en fejl skulle opstå...

Billige ure til mænd

Du finder her mange forskellige ure og i vidt forskellige prisklasser. Der er lidt til enhver smag, så du kan finde det ur der passer til dig. De billige ure er til dig som ønske at få fingrene i et flot designer ur, men ikke vil betale flere tusind kroner for det.

Her får du flotte og vel designede ure, som ikke koster alverden, og samtidigt sikre vi dig, at du får et meget unikt ur, som ikke alle render rundt med.

Fede ure til mænd

Udover de almindelige ure, har vi også nogle lidt mere specielle ure. Det er urene fra Withings, der skiller sig en del ud fra de andre, fordi det er et smart watch. Det kan hjælpe dig med at holde styr på din motion og meget mere.

Funktioner
- Måler bevæget distance
- Vandtæt
- Antal kalorier forbrændt
- Måler dit søvnmønster
- Vækkeur med lydløs alarm
Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Vores ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det vi brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp