Fitness

Kristoffer Degn
Fitnessudstyr til din træning!
Hos Made4men.dk kan vi naturligvis også tage os af dig, når det kommer til din træning. Vi har et bredt sortiment af vare, som kan øge din effektivitet under træning på ingen tid. Hold styr på din vægt, og hvor meget du motionere i løbet af en dag, med nogle af de fede produkter herunder.

Læs mere om fitness og træning her

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Nå dine mål

Har du brug for en til at presse dig, så du kan nå dine mål? Du kan her finde flere produkter, der kan hjælpe dig med at nå dine mål, så du kan komme i bedre form. Du kan her hos Made4men vælge mellem to eksperter inden for træningsudstyr.

Fitbit

Den første er fitbit, der igennem moderne teknologi tracker antallet af skridt du bevæger dig, i løbet af en hel dag, og så sender den dataene direkte til din smartphone, så du kan følge med, og om du når dine daglige mål. Fitbit tracker dig i løbet af hele dagen, og så har du også mulighed for at tilføje personlige mål og vægt tab, så du kan følge 100% hvor stor fremskridt du laver.
Læs mere her >>

Withings

Den anden er Withings, som er specialist i at hjælpe folk med at forbedre sig, og komme tættere sine mål. Om det er med bedre smarte badevægte, hvor man kan tracke sin vægte og se alle sine foregående resultater, eller om det er deres smartwatch, der mål aktivitet, puls og hjælper dig med at sætte mål og nå dem. Withings laver nogle meget eksklusive produkter, som også er pæne, og som man kan bruge til finere arrangementer.
Læs mere her >>

Træning og kost

Opnår du heller ikke resultater med din træning? Nogle gange kan det være på grund af selve træning, men det er meget sjælden at træningen er så dårlig, at man ikke oplever nogle resultater. Det problem folk oftes har, er at deres kost ikke er god nok. Der er alt for få, der har styr på hvor mange proteiner, kulhydrater og fedt, de skal indtage i løbet af en dag.

Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Vores ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det vi brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp