Multivitamin

Jonas Primdahl
Hvis du går op i træning, og har styr på din kost, så skal du også vide hvilke vitaminer og kosttilskud, du tager. Vitaminer er en essentiel del af din kost, og det er derfor vigtigt, at du ved, hvorfor du tager vitaminer.

Det er vigtigt at pointere, at du ikke skal stræbe efter at erstatte dine vitaminer med kosten. Du skal derimod være bevidst om hvilke vitaminer, du mangler og derudfra kan du få vitaminer igennem ekstra kosttilskud.

Ud fra dine behov kan du herunder finde forskellige vitaminer.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Vitaminer og Kosttilskud

For at din krop skal fungere 100% optimalt, er det vigtigt at du får nok vitaminer. Det kan mange gange være svært, at få alle de vitaminer din krop skal bruge, igennem en almindelig kost.

Der er ingen tvivl om at vitaminer er et vigtigt tilskud til kroppen, men hvor skal man få dem fra. Du får mange af dine vitaminer i din daglige kost, men får du dem du skal bruge, er det store spørgsmål.

Træning

Træning generelt og specielt meget hård træning, kan være hårdt for dit immunforsvar. Det er derfor vigtigt at du får rigeligt med vitaminer, og hvis du ikke får dem igennem en varieret kost, så kan du få dem via kosttilskud.

Vi har derfor et stort udvalg af vitaminer, så du kan få dækket dit daglige forbrug.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.