Køb julegaverne allerede i dag | Vi bytter indtil d. 1 februar

Multivitamin

Hvis du går op i træning og har styr på din kost, så skal du også vide hvilke vitaminer og kosttilskud du tager. Vitaminer er en essentiel del er af din kost, og det derfor vigtigt, at du ved hvorfor du tager vitaminer.

Det er vigtigt at pointere, at du ikke skal stræbe efter, at erstatte dine vitaminer med kosttilskud, men derimod være bevidst om hvilke vitaminer, du mangler og derfor skal have igennem ekstra kosttilskud.

Læs meget mere om vitaminer, og hvorfor det er en god ting her >>
Sorter efter

Vitaminer og Kosttilskud

For at din krop skal fungere 100% optimalt, er det vigtigt at du får nok vitaminer. Det kan mange gange være svært, at få alle de vitaminer din krop skal bruge, igennem en almindelig kost.

Der er ingen tvivl om at vitaminer er et vigtigt tilskud til kroppen, men hvor skal man få dem fra. Du får mange af dine vitaminer i din daglige kost, men får du dem du skal bruge, er det store spørgsmål.

Træning

Træning generelt og specielt meget hård træning, kan være hårdt for dit immunforsvar. Det er derfor vigtigt at du får rigeligt med vitaminer, og hvis du ikke får dem igennem en varieret kost, så kan du få dem via kosttilskud.

Vi har derfor et stort udvalg af vitaminer, så du kan få dækket dit daglige forbrug.