Weight Gainer

Kristoffer Degn
Vil du gerne have store muskler? Weight gainer er en af de bedste produktet til at hjælpe dig med at få større muskelmasse. Det er nemlig vigtigt at man får kalorier nok, hvis man vil opbygge muskler.

Weight gainer kan findes i mange forskellige variationer og sammensætninger, men de er primært sammensat af kulhydrater og protein.

Læs mere om weight gainer her >>

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Weight Gainer virker det?

Formål med en weight gainer, siger næsten sig selv. Det handler om at tage på i vægt, grunden til dette er, at når man vil opbygge muskler, er det vigtigt man er i det man kalder kalorieoverskud.

Fordi når man træner bruger kroppen energi, og hvis den ikke får mere energi end den bruger på en hel dag, så begynder den at nedbryde muskelvæv og fedt for at få det sidste energi, og så tager man ikke på.

Det er derfor meget vigtigt at få nok kalorier, og det kan du med en weight gainer. Det er selvfølgelig vigtigt at tænke på, at du ikke skal erstatte din almindelig kost, men derimod spise som du plejer, også tilføje weight gaineren til din kost.

Weight Gainer Guide

Weight gainer er en sammensætning af hurtige kulhydrater og whey protein. Grunden til at det ikke bare er rent fedt, er fordi kroppen har mere brug for kulhydrater og protein efter træning.

Formålet med en weight gainer er også at tage på i muskler, og ikke kun i vægt. Det er derfor at sammensætning af kulhydrater og proteiner er vigtig, fordi du garanteret gerne vil tage på i muskelmasse og ikke kun tage på i fedt.

Det er dette weight gaineren er designet til. Med den rette muskelstimulerende træning, og et dagligt kalorieoverskud, vil du hurtigt kunne tage på i muskelmasse.
Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Vores ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det vi brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp