Weight Gainer

Jonas Primdahl
Vil du gerne have store eller større muskler? Weight Gainer er en af de bedste produkter til at hjælpe dig med at få større muskelmasse. Det er nemlig vigtigt, at man får kalorier nok, hvis man vil opbygge muskler.

Weight gainer kan findes i mange forskellige variationer og sammensætninger, men de er primært sammensat af kulhydrater og protein. Denne sammensætning gør, at kroppen bliver boostet og derved kan vokse hurtigere.

Vælge din Weight Ganier lige herunder, og gi' den gas fitnesscenteret.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Weight Gainer virker det?

Formål med en weight gainer, siger næsten sig selv. Det handler om at tage på i vægt, grunden til dette er, at når man vil opbygge muskler, er det vigtigt man er i det man kalder kalorieoverskud.

Fordi når man træner bruger kroppen energi, og hvis den ikke får mere energi end den bruger på en hel dag, så begynder den at nedbryde muskelvæv og fedt for at få det sidste energi, og så tager man ikke på.

Det er derfor meget vigtigt at få nok kalorier, og det kan du med en weight gainer. Det er selvfølgelig vigtigt at tænke på, at du ikke skal erstatte din almindelig kost, men derimod spise som du plejer, også tilføje weight gaineren til din kost.

Weight Gainer Guide

Weight gainer er en sammensætning af hurtige kulhydrater og whey protein. Grunden til at det ikke bare er rent fedt, er fordi kroppen har mere brug for kulhydrater og protein efter træning.

Formålet med en weight gainer er også at tage på i muskler, og ikke kun i vægt. Det er derfor at sammensætning af kulhydrater og proteiner er vigtig, fordi du garanteret gerne vil tage på i muskelmasse og ikke kun tage på i fedt.

Det er dette weight gaineren er designet til. Med den rette muskelstimulerende træning, og et dagligt kalorieoverskud, vil du hurtigt kunne tage på i muskelmasse.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.