Målere

Jonas Primdahl
I denne kategori finder du alle mulige forskellige produkter, der kan hjælpe dig videre på vejen mod en sundere hverdag. Det kan hvert fald give dig masser af motivation og vilje til at nå dit mål.

Du finder både blodtryksmålere, almindelig badevægte med flere funktioner og meget mere. Vi har alle de nødvendige redskaber, du skal bruge for at kunne følge din udvikling - og det giver da noget motivation.

Vi har et bredt udvalg, så du vil helt sikkert kunne finde noget, du kan bruge lige herunder.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Har du styr på vægten?

Du kender det sikkert selv, det kan været svært at holde styr på ens kropsvægt. Så er det lige jul, så har hele familien fødselsdag eller så var der lige en firma fest. Der er mange gode undskyldninger, for at undgå at tænke på vægten, men på et eller andet tidspunkt, kommer det tilbage til en.

Det er nu muligt at holde fuldstændigt styr på sin vægt, og samtidigt kan man også få målt sin fedtmasse, og mange flere smarte ting. Withings har skabt et digitalt universe omkring sundhed, og man kan med deres produkter holde styr på både vægt, blodtryk og motion, og man kan koble det hele op med sin smartphone.

Får du nok motion?

Du kan her hos Made4men, finde de redskaber du skal bruge, for at holde styr på din motion. Du kan med Fitbits produkter, tracke din daglige motion, og se om du komme i mål hverdag. På den måde kan du holde styr på om du når dine mål, det bedste ved det hele, er at du nemt og enkelt, kan koble din smartphone til, så du får alle dataene overført dertil.

Hvis man gerne vil tabe sig, handler det ikke om at give den fuld gas fra start, men det er meget bedre at få en stille og rolig start, og så kunne øge mængden med tiden. Fitbits produkter gør det nemt at indstille dine mål, og du kan hele tiden følge med hvor langt du er, og du bliver presset til at gøre lidt ekstra for at nå din mål.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.