Negleredskaber

Kristoffer Degn
Pleje af pæne negle og sunde neglebånd kræver gode negleredskaber. I denne kategori har vi samlet et bredt udvalg af negleværktøj til professionel manicure. Brug eksempelvis negleklipper og neglefil til at forme glatte og runde neglekanter. Eller prøv en neglerenser der fjerner skidt og snavs under neglene.

Læs mere om pleje af negle her

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Manicure til mænd

Det har tidligere været meget feminint at gå op i sit udseende, men er de senere år blevet mere normalt, at mænd gør noget ud af sig selv. Specielt i forhold til hud og skægpleje er mænd virkeligt begyndt at ligge mange kræfter i det. Samtidigt er der også flere mænd, der er begyndt at gå op i deres hænder og negle.

Det er en klar fordel at have rene negle og bløde hænder, da det er mere behageligt for andre, når man giver håndtryk. Der er heller ikke noget mere ulækkert, end at rende rundt med helt sorte negle eller alt for lange negle, i hvertfald ikke som mand. Det er derfor mænd også er begyndt at få manicure, det kan dog stadig godt være lidt grænseoverskridende for nogen, og derfor skal du have mulighed for at gøre det derhjemme.


Manicuresæt

Vil du gerne have alt til dine negle samlet i et og samme sæt, så anbefaler vi Manicuresættet her. Det er et komplet sæt, med at hvad du skal bruge til pleje af dine negle, neglerødder og neglebånd.

Negleklipper til tykke negle

Hvis du har problemer, med meget tykke negle, så skal du have en neglesaks, der virkelig kan tage fat. Tweezerman Barrel Spring Toenail Nipper kan med garanti klipper, selv den tykkeste negl. Det er vores mest kraftfulde neglesaks, og den kan klare næste hvert eneste problem.

Neglesaks til fødder

Vil du gerne have en rigtigt neglesaks til dine fødder, i stedet for de billigere negleklipper, der ofte knækker neglene. Så skal du have fingrene i Tweezerman Neglesaks, det er en super neglesaks, der kan bruges til både hænder og fødder.
Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Vores ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det vi brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp