Rejsesæt

Jonas Primdahl
Hudpleje på rejsen kan være en udfordring - især hvis det ikke er rejsevenlige størrelser. Man vil gerne se soigneret ud, men alligevel kan det være svært at få plads til hudplejen i toilettasken.

Heldigvis findes der smarte rejsesæt med alt, hvad du behøver, når du er på farten. Dette er naturligvis i praktisk emballage, så du sparer plads i rejsetasken. Nu er der nemlig slet ingen undskyldning for at lade hudplejeprodukterne ligge derhjemme.

Du finder alt i rejsestørrelser herunder - uanset om det er tandpasta, toilettaske, renseservietter og meget mere.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Rejsesæt

Leder du efter et rejsesæt, du kan have med i bagage, uden at det fylder for meget? Du kan her finde vores bedste rejsesæt, og se hvad der er specielt ved dem individuelt, så du kan finde det perfekt sæt til din rejse. Vi har flere forskellige slags sæt, og derfor kan du længere nede, finde det bedste hudpleje sæt, det mest komplette sæt, og det bedst sæt det passer lige i håndbagagen.

Hudpleje

Det perfekte hudpleje sæt, som du skal kunne have på din rejse, skal indeholde tre vigtige ting. Det første er en ansigtsvask, så du kan rense alle urenheder, som du er vant til at gøre derhjemme. Det andet er en creme til at lindre irritationer efter barbering. Den tredje og sidste ting er en fugtighedscreme.

Vi anbefaler men-ü Refresh & Moisturise Rejsesæt, det er perfekt til at have med i kufferten, og indeholder de 3 vigtigste ting du skal bruge til hudpleje.

Det komplette sæt

Et komplet sæt, skal indeholde alt hvad du skal bruge, for at kunne holde dig pæn og ren på din rejse. Det vil sige, at det skal indeholder alle dine vante pleje produkter. Vores mest komplette sæt er Groomarang 'The Ultimate' 15 Piece Mens Grooming Ki, det indeholder næsten alt hvad du kan forestille dig, til din personlig pleje og det er specielt designet til dig, som er på farten, og som stadig går op i personlig pleje.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.