Spejle

Jonas Primdahl
Ordentlig hudpleje kræver ofte særligt høj præcision - og det kan sommetider være svært at se ordentligt, hvis det er meget småt. Her kan et spejl med forstørrelse være uundværligt.

Brug for eksempel spejlet når du fjerner indgroede hår, plukker bryn, lægger make-up eller sætter kontaktliner i - et spejl skal man altså eje. Spejle monteres nemt og kan fås med integreret lys, som gør det endnu nemmere for dig at arbejde med.

Du finder vores mange varianter med forskellige egenskaber lige herunder.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Spejle

Det er svært at få alle de små hår med, når man barbere sig, fjerne indgroede hår eller plukker bryn. Et spejl med forstørrelse kan hjælpe utroligt meget, med at få fat på alle de små hår. Du kender det sikkert fra hotel værelser, der er ofte et spejl med forstørrelse, og det gør den personlige pleje meget nemmere.

Du kan nu få dit eget spejl til badeværelset i hjemmet. Det er utroligt nemt at sætte op derhjemme, og hjælper dig med at holde dit udseende helt i top. Den personlige pleje bliver let som en leg.

Hvad kan et spejl med forstørrelse?

Når du skal pleje dit udseende, overser man tit alle de små hår. Her kan et forstørrende spejl hjælpe dig utroligt meget. Det gør at du ikke overseer alle de små hår, og får dig til at stå helt skarpt hver dag. Det er super nemt at bruge, og tager din personlige pleje til det næste niveau.

Hvis du er træt af indgroede hår, eller hår der stritter i øjenbrynene, skal du have dig sådan et spejl. Så kommer du aldrig til at misses, selv de mindste hår, og du kommer til at stå endnu skarpere end før.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.