Køb julegaverne allerede i dag | Vi bytter indtil d. 1 februar

Tandblegning & Tænder

Mange mænd døjer med gule tænder. Misfarvningen kan skyldes kaffe, rygning, rødvin og det at du bliver ældre. Heldigvis findes der effektive produkter til tandblegning, som modvirker grimme tandbelægninger, og giver dig det hvide smil tilbage på rekordtid.

Vi giver dig muligheden for at lave tandblegning hjemme hos dig selv, hvor du i ro og mag kan få et hvidere og pænere smil og har også udvidet med et godt udvalg af gode tandbørster.

Læs mere om tandblegning derhjemme her
Sorter efter

Tandblegning hjemme

Vi ønsker vel alle sammen et flot hvidt smil? Det giver både et super godt førstehåndsindtryk og samtidig er det en selvtillidsbooster, som alle kan have brug for en gang i mellem

Det ses tit, at folk med mindre hvide tænder har tendenser til at være opmærksomme på dette når de, smiler, griner, taler og dybest set hver gang de åbner munden. Det er faktisk hele grundlaget for vores kategori her. Vi vil hjælpe alle vi kan med, at få hvidere tænder så frygten ikke længere sidder i dem!

At gå til tandlægen er ofte en dyr fornøjelse og prisen kan variere meget - specielt på tandblegning. Derfor har vi igennem de sidste 7 år hos Made4men fokuseret meget på at få de rigtige produkter hjem således du ikke skal bruge for mange penge på tandlæge besøg. Der findes snart lige så gode produkter til tandblegning der hjemme som der gør hos tandlægen.

Når du laver tandblegning der hjemme skal du blot være opmærksom på at følge instrukserne fra leverandørerne. Desværre er det nemt at glemme at bruge produkterne, derfor kan det være en god idé at lave et skema så man får brugt produkterne. Tandblegning kræver man er meget konsekvent med brug af produkterne ellers virker de minimalt. Ligeledes er det ikke smart at stoppe og så begynde igennem - du skal køre produkterne helt færdig og følge vejledning.

Tidligere var produkterne ikke af så god kvalitet når det galt hjemmetandblegning, men fordi markedet er eksploderet kan mange af producenterne følge med - og det kan nu betale sig at producere til hjemmebro.


Envywhite hos Made4men

Vælger man at bruge et hjemme-sæt til sin tandblegning, er det en kemisk proces, da Natriumcarbonat er et kemisk stof og typisk er indblandet i Ennywhites produkter. Natriumcarbonat er godkendt af tandlæger verden over til at udføre tandblegning med, så det er ingen fare - overhovedet! Det er nemlig også det eneste produkt som ikke skader emaljen ved brug. Envywhites produkter overholder samtlige regler der er påført i Europa og er samtidig analyseret og godkendt af miljøstyrelsen.

Brug af Envywhite produkterne

Når du bruger produkterne fra envywhite starter du med, at forme de tandskinner som medfølger til lige netop dit tandsæt. Herefter bruger du de forskellige geles, som medfølger i dit bestilte sæt. Hvis du blot følger din instruktion som også medfølger er du i rigtig gode hænder!

En god platform at blege

Du skal bruge den rigtige base, før du begynder at bruge blegeprodukterne. Du skal derfor huske, at tage dig godt af dine tænder så de er mest medtaglige overfor behandlingerne. Marvis Tandpasta er f.eks. et rigtig godt sted at starte. De giver dig for det første gode og sunde tænder samt en frisk smag i munden. Udover dét er Marvis produkterne mega fede og ser rigtig godt ud og have liggende på badeværelset. Det er måske en lille ting, men ikke mindst er den vigtig!

Tandblegning fra Made4men

Når du køber tandblegning eller tandbeskyttelse hos Made4men er du sikker på, at opnå et rigtig godt resultat. Alle produkterne er testet på forhånd og vi sælger kun produkter, som vi ved lever op til vores standard på shoppen.