Badekåber

Jonas Primdahl
Badekåber er ren luksus til den kræsne mand. Badekåben er genial at tage på, når du lige er kommet ud af badet, og mangler noget at tage over dig under barbering og ansigtspleje.

Badekåben kæler for din hud og opsuger samtidig det overskydende vand fra badet. Badekåben er blot en ren fornøjelse at tøffe rundt, når du går der hjemme - og når du først har haft en morgenkåbe, så undværer du det aldrig nogensinde igen.

Du finder de meget neutrale morgenkåber herunder, der kan passe til enhver mand - stadig i topkvalitet og ekstremt bløde.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Badekåber til mænd

Som en kendt mand engang sagde... Lad mig male dig et billede: Det er søndag, du har måske været ude og få et par øl med dine kammerater dagen før. Klokken bliver 10 og det er tid til at stå op. Du får kravlet ud i badet og tændt for bruseren. Efter badet magter du ikke at tage tøj på, men i stedet trækker du i din ultra bløde og lækre badekåbe, som hænger der på badeværelsesdøren. Findes der noget bedre?

De små stunder er dem der tæller

Det er super vigtigt, at tage sig tiden til at slappe af en gang i mellem. Her kan en bådekåbe virkelig være en essentiel del af afslapningen. Bomulden der kærtegner din hud, mens du sidder med benene oppe på sofabordet med en kop varm kaffe i hånden - ubeskriveligt!

Det er selvfølgelig ikke alle mænd der bruger sin bådekåbe hver dag, men det er til de små stunder, at man bliver ekstra glad for den!

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.