Boxershorts

Jonas Primdahl
Der skal jo engang imellem nye boxershorts til - hvad enten de er gået i stykker, er umenneskelig gamle eller du blot trænger til flere boxershorts - man kan jo aldrig gå ned på boxershorts.

Nu er det slut med dårlige boxershorts, der kryber op om lårene og skarver i skridtet. Kun de fedeste og bedste boxershorts fra alle de kendte mærker - blandt andet fra Armani, Calvin Klein, Dior, MuchachoMalo, Björn Borg, JBS og mange flere.

Der findes boxershorts i alle former og farver, så der er helt sikkert boxershorts til enhver smag.

Skjul filtre
Filtrer efter
Side
Sorter efter

Behagelige boxershorts

Har du overvejet om dine boxershorts sidder behageligt, eller har du måske bare vendt dig til at de sidder og irriterer lidt? Her i denne kategori hjælper vi dig med dette problem, som måske er lidt større end du havde tænkt. De rigtige boxershorts, der sidder perfekt og bekvæmt kan virkelig gøre underværker.

Vi tilbyder boxershorts til enhver smag, du har derfor her muligheden for at udvælge de helt rigtige til dig. Du finder boxershorts fra en lang række brands som bl.a. Armani, CR7, Björn Borg og flere andre.

De rigtige boxershorts

Når det gælder boxershorts har vi alle forskellige behov og forventninger til hvordan de skal sidde, nogen kan lide dem korte hvor andre modsat kan lide dem lange, løse eller stramme. Der er altså mange muligheder, og du bør finde frem til den form for boxershorts du er vild med.
Du aner ikke hvor befriende og lækkert det er når du finder de boxershorts, der passer perfekt til dig. Du finder først da ud af hvor rart det kan være at have de rigtige boxershorts på, du kan derfor prøve dig lidt frem og måske prøve en lidt anden form for boxershorts.

Boxershorts Materialer
Boxershorts laves i mange forskellige materialer, eftersom nogen gerne vil have lidt tykkere og varmere boxershorts, mens andre gerne vil have dem i et tyndere materiale så de ikke sveder. Du bør her hurtigt kunne finde ud af hvad dit behov er, mange kan svede om natten når de sover hvis deres boxershorts er af et materiale der giver varme.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.