Björn Borg

Kristoffer Degn
Björn Borg er klart et af de mest udbredte mærker i Europa inden for undertøj,
og det er der en god grund til. Undertøjet har nemlig en super pasform på stort
set alle mænd og kommer altid i god kvalitet og super moderne mønstre og farver.

Læs mere om Björn Borg her

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Björn Borg

Den kender garanteret Björn Borg i forvejen, og du har sikkert allerede et par liggende hjemme i skuffen. Indtil nu har det største fokus indenfor underbukser været komfort, men efter at Björn Borg og faktisk også MuchachoMalo kom på markedet, har designet på underbukser ændret sig meget. De laver begge vilde designs med mange farver, striber, prikker og andre mønstre.

Det som Björn Borg har gjort godt, i forhold til nogle af deres konkurrenter, er at de har fundet den perfekt balance mellem komfort, pasform og designet. De har ramt lige det mænd gerne vil have, selvom deres underbukser godt kan være lidt vilde engang i mellem. Man kan selvfølgelig også få deres underbukser i mere neutrale eller hel farvede modeller.

Derfor skal du vælge Björn Borg

Hvis du er i tvivl om deres underbukser er noget for dig, så kan du her finde ud af hvad vi synes, Björn Borg gør godt, og hvorfor vi mener, det sikkert også kunne være noget for dig.

Pris niveauet:
Prisen på Björn Borgs underbukser ligger i den middel høje ende, og kan for nogen virke relativt dyrt. Dog er der nogle ting, der gør at det måske ikke er så slemt igen. Deres underbukser har nemlig utroligt lang levetid, i forhold mange af de billige alternativer.

Samtidigt sidder underbukserne også helt perfekt, og skarver eller irritere ikke, når man har dem på. Udover det så har vi valgt, at du altid kan få gratis fragt på underbukser her hos Made4men, så det ikke kommer til at gå udover dit valg.

Design:
Selvom designet ikke spiller den helt store roller for alle, så er der alligvel en del fordele ved det. For det første ser det super fedt ud, at det ikke bare er et par helt hvide underbukser, men at der er lidt fart over feltet. Derudover så har designet en anden utrolig styrker. Det kan nemlig hjælpe med at skjule bremsestreger, og ændre små uheld, hvor den klassiske hvide underbuks, med det samme ville afslører dig.

Kvaliteten:
Der er ingen tvivl om at kvaliteten er helt i top. Hvis du køber et par underbukser ved Björn Borg, for du et par der holder i lang tid, og som sidder perfekt i hele deres levetid. Vi er selv meget glade for Björn Borg, og det vil du garanteret også blive.

Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Vores ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det vi brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp