JBS

Kristoffer Degn
JBS Undertøjet blev grundlagt i 1939 i Herning af danskeren Jens Bjerg Sørensen, som anvendte sine initialer JBS til at navngive virksomheden. De er sidenhen blevet et brand som står for god, dansk kvalitet og god pasform. Sortimentet fra dem er idag både tights, løse boxershorts, tank tops, V-necks og badekåber.

Læs mere om JBS her

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

JBS

Vi kan vel alle godt lide at handle ved en dansk producent, og det må man sige JBS er. Det er en dansk virksomhed, der er familie ejet, og så ligger den også i Danmark, mere dansk bliver det næsten ikke. Vi er i hvertflad glade for at handle med en dansk virksomhed her hos Made4men.

Vi har den klassiske kollektion fra JBS i vores sortiment, og det er fordi de har været med til at udforme stilen indenfor undertøj i Danmark. De har altid leveret produkter af super høj kvalitet og til en meget konkurrence dygtig pris.

Tights
Deres tights er tæt siddende underbukser med god elasticitet og pasform. De sidder super godt på kroppen uden at blive for stramme, og de skarver eller irritere ikke den nedre region. Deres tights kommer i helt neutrale farver eller helt ensfarvede, og det er den klassiske kollektion, men som er blandet med moderne teknologi og materialer.

Det gør deres tights helt unikke, og lader dem skille sig ud fra deres konkurrenter. Det er specielt på designet, hvor JBS konsekvent er mere neutral, og ikke laver så mange vilde mønstre, og det kan vi godt lide. De vilde mønstre på Björn Borg var meget fede da man var yngre, men nok ikke på et kontor i en pæn skjorte.

100% Bomuld
Er den helt klassiske stof type og i det klassiske design, til mænd der har sans for den sidste detalje, og som går op i deres stil. Hvis du er 100% gennemført i dit udtryk, og du godt kan lide den old school stil, så skal du have dig et par underbukser i 100% bomuld fra JBS.

Det er super lækre at have på og er ekstremt bløde, også fåes de endda til en helt retfærdig pris. De fåes i både sort og i hvid.

Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Vores ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det vi brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp