Sokker

Kristoffer Degn
Er du typen der går med gamle og hullede strømper. Så har du nu chancen for at købe nye. Prøv for eksempel de lækre mærkevare strømper fra Calvin Klein. Og til de prisbeviste har vi 10 par sorte strømper i god kvalitet til blot 200,-

Vi har specialiseret os i basis produkter, når det kommer til sokker, fordi vi godt kan lide at have et par enkle strømper, der passer godt til alt.

Læs mere om vores sokker her >>

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Sokker til mænd

Du finder her hos Made4men, helt almindelig herre strømper uden for mange farver. Vi går som altid op i at levere et kvalitets produkt, og derfor kan vi ikke gå helt på kompromis med prisen.

Vi sikre dig et par super lækre strømper i en rigtig god kvalitet til prisen. Der er ingen der ønsker, at bruge en formue på strømper, og derfor har vi også et super tilbud på 10 par sokker til 199,-.

Billige Sokke

Vi har flere forskellige typer af sokker alt efter hvad du søger. Hvis du bedst kan lide ankel sokker anbefaler vi dem fra JBS, og de fåes både i Sort og Hvid.

Du kan også få strømper, der hjælper med at støtte op omkring din lægmuskler og ankler. Vores version af den kendte kompresions strømper hedder Equmen Precision Strømper. Den er utroligt effektiv, og hjælper med give mere energi til benene, ved at øge blodcirkulationen.

Størrelse

Alle vores sokker er one size. Det vil sige at de i princippet kan bruges af alle størrelse fødder, vi anbefaler dog at man bruger mellem størrelse 40-47, da det er den størrelse som sokker er designet til at passe.

Priser

Som du kan se ovenfor har vi meget forskellige priser på vores sorte basis strømper. Du vil her kunne se en sammenligning af tilbudende, og se hvorfor det er så fordelagtigt, at købe 10 par med det samme.

  • Antal:
  • Samlet pris:
  • Pris pr. stk.:
  • Besparelse:
  • Links til brandet:
Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Vores ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det vi brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp