T-shirts

Kristoffer Degn
T-shirts kan bruges under skjorten eller uden noget over. Giver dig et pænt og casual look. Herunder finder du vores yndlings kortærmede t-shirts fra de kendte mærker. Køb t-shirts med fra Armani, Dior, Equmen og JBS.

Læs mere om vores T-shirts her >>

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

T-shirts til mænd

Hos Made4men forhandler vi basic t-shirts i sort og hvid, fordi vi mener at alle mænd skal have mulighed, for at få fingrene i en helt almindelig t-shirt, som kan bruges til alle formål.

Vi går meget op i at vores kunder for den bedste kvalitet og design, og derfor har vi nøje udvalgt hvert enkelt produkt, så du er garanteret at du får de bedste produkter til en super god pris.

Undertrøje

Mange mænd kan godt lide at have en undertrøje på, hvis de for eksempelvis har en skjorte eller lignende på. Her passer de forskellige t-shirts fra vores sortiment perfekt til.

De er alle nogle utroligt lækre og bløde modeller, som man nemt kan have under en anden trøje, uden at de kommer til at irritere eller side i vejen, og der er mange fordele ved at have en trøje inden under.

Ved at have en trøje under din skjorte, kan det være nemmere at holde varmen, når det er meget koldt udenfor, fordi den fungere som et ekstra lag, der gør det sværere for kulden, at trænge ind på din hud.

Svedpletter
En undertrøje kan også hjælpe med at skjule svedpletter, hvis du for eksempelvis har problemer med sved under armene eller på ryggen, kan en undertrøje ofte tage de værste pletter, og på den måde kommer du ikke til at svede igennem.

Har du dog et større sved problem, som ikke kan skjules ved at tage en undertrøje på, anbefales det at du får fat i en antiperspirant.

Vi anbefaler: - Maxim Antiperspirant Deodorant

Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Vores ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det vi brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp