Vægte

Kristoffer Degn
I kampen mod de overflødige kilo er en badevægt et uundværligt redskab. Prøv for eksempel vores innovative WIFI badevægt fra Withings, der nemt kobles på dit hjemmenetværket, så du automatisk kan følge din vægt, BMI og fedtmasse på internettet og via deres smarte app, der selv synkronisere alle dine data fra vægten over på din smartphone.

Læse mere om hvad badevægtene kan her

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Badevægte

Avancerede badevægte, der kan måle fedtprocent, BMI, knoglemasse osv. er blevet meget populært det seneste år. Teknologien har nemlig gjort det muligt, at du nu kan få hjælp til at se hvordan din krop er bygget op, og hvad du skal gøre for at tabe dig. Det er en meget effektiv metode, til at tabe sig og du kan via det smarte system fra Withings få hjælp til både kost og motion.

Det er et utroligt smart system, der kan give dig den fornødne information du skal bruge for at tabe dig. Specielt nu hvor fitness bølgen er over Danmark, er der flere og flere, der går utroligt meget op i deres kost og motion. Det kan derfor være en god hjælp med en badevægt, der kan give dig den fornødne information, hvis du ikke har tid til at sætte dig ind i alle aspekter af træning og kost.

Withings

Deres system samarbejde med alle de kendte app, som MyFitnessPall, RunKeeper og mange flere. Det giver dig mulighed, for at samle alt du skal bruge til vægttab på din smartphone, så det bliver overskueligt og nemt. Du få at vide hvor meget du skal motionere, og hvor mange kalorier du må indtage i løbet af en dag, for at du kan smide de sidste kilo.

Sådan fungere det:

Withings badevægte sætte nemt om med dit internet og din smartphone, så du hele tiden er opdateret med dine fremskridt. Det er enkelt at overskue sine resultater, og den hjælper dig med at nå dine mål. Det er en af de mest avancerede former for vejledning, og det kan spare dig en formue på personlig træning.

Når du har sat det hele op, vejer du dig blot, og så kan du efterfølgende planlægge din kost og motion. Det er super nemt at bruge, og Withings smarte app giver dig overblik, over alt hvad du skal bruge.

Hold styr på vægten

Nå du skal tabe dig, er der nogle enkel ting du skal vide. Det første du skal forholde dig til, er dit aktivitets niveau. Det måles oftes på disse fem faktorer.
  • Lav eller ingen aktivitet
  • Lettere aktiv (Motion 1-3 dage i ugen)
  • Middel aktiv (Motion 3-5 dage i ugen)
  • Meget aktiv (Motion med høj puls (6-7 dage i ugen)
  • Ekstremt aktiv (Hård motion plus hårdt fysisk arbejde (7 dage i ugen)

Når du har styr på dette, er du det første skridt på vejen. Det næste du skal vide er hvor mange kalorier, du må indtage i løbet af en dag. Her skal du bruge den ovenstående faktor, og det vil være nemmest at finde en kalorieberegner på nettet. Det gør det nemmere at finde dit daglige kalorie indtag.

Så er det blot at komme i gang! Du har nu alt hvad du skal bruge hvis du vil smide de overflødige kilo, og så du hele tiden kan følge din udvikling. Det er relativt simpelt, og med hjælp af systemet fra Withings, bliver det meget overskueligt og nemmere at lykkedes.
Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Vores ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det vi brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp