Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

+15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Armbånd

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

Accessories til mænd er en essentiel del af et super cool, maskulint og råt look til mænd i dag. Det er næsten mere moderne at bære armbånd end ikke at bære armbånd.

Armbånd til mænd har altid været der, men siden 2010 har armbånd virkelig fået sin plads, og flere og flere mænd har optaget denne accessories til deres outfits. Specielt læderarmbåndet er blevet rigtig populært.

Se vores brede udvalg herunder - der vil helt sikkert være noget, du ikke kan leve uden på din arm.

Bestsellere

På lager
Dag-til-dag levering

Skal mænd bruge armbånd?

Armbånd til mænd, er blevet en naturlig del af herre stilen. Om så du er til den mere klassiske stil, afslappede "casual" stil eller over i en helt anden boldgade, er armbånd til mænd kommet for at blive. Det sætter en tand mere krydderi på din egen personlige stil.


Armbånd kan pifte et hvert outfit op, vores udvalg spænder sig mellem flere forskellige stil arter. Skal det var lidt spas og løjer til hverdagsstilen eller et mere klassisk look på dit håndled? Vi har udvalg et mindre sortiment der strækker sig mellem de forskellige stil arter, så der er noget til en hver smag og stil.


Vores armbånd er også nøje udvalgt, så der netop er noget til enhver smag. Armbåndene kan være med til at pifte et ellers enkelt outfit op. Jeans, sort t-shirt og et armbånd, det spiller bare! Det giver dig muligheder for at friske dine tidligere enkelte sæt tøj op med noget så simpelt som et armbånd. Skal det være enkelt og ensfarvede og gå til alt eller må der være lidt sjovere og friskt, at det skiller sig ud fra mængden, så har vi en udvalg der er værd at kigge på!


Ændre dine enkelte og stilrene blusers udtryk med et armbånd og stik lidt ud fra mængden.


Forskellige armbånd til enhver anledning

Hos Made4men forsøger vi at have et bredt sortiment af forskellige armbånd til enhver anledning. Vi kender det selv - når det er sommer er det en type armbånd vi gerne vil have på og når det er vinter er det en anden. Derfor forsøger vi også konstant at købe armbånd ind der afspejler sæsonens trends.


Læderarmbånd til mænd

Den mest populære kategori er de lækre læderarmbånd. De fleste mænd elsker denne form for armbånd da de ofte sidder rigtig godt på håndleddet og har en hvis maskulinitet. Vi forsøger hele tiden at finde de læderarmbånd på markedet der har en god sammenhæng mellem pris og kvalitet.


I stedet for at satse på de dyreste brands vil du i stedet kunne finde brands hvor vi mener prisen passer godt til den kvalitet man får for pengene. Når det kommer til læderarmbånd er kvaliteten ofte vigtig da det ellers kan gå hurtigt i stykker!


Knyttede armbånd til mænd

En en anden vigtigt kategori hvad angår smykker til mænd er det store indtog af knyttede smykker. Med Shamballa og Nialaya i spidsen, har de såkaldte hjemmeknyttede smykker vundet stort indpas. Via den oldgamle knyttede metode "macram" har flere brands fundet en unik vejen mellem det hjemmelavede look kombineret med såkaldte ædelstene eller andre små sten.


Flere og flere mærker har også koblet den religiøse vinkel på og man finder eksempelvis også knyttede armbånd med buddha figurer og små kors. Alt sammen noget der skal repræsentere eller udtrykke ens holdninger. Et knyttet armbånd kan naturligvis også blot være et fashion statement og er ofte set om sommeren.


Perle armbånd til mænd

Den sidste kategori der er blevet meget populær de senere år, er de såkaldte perle armbånd. Nogle mener de er lidt for feminine, men de har alligevel vundet stor indtog, specielt efter verdensikoner som David Beckham og P. Diddy er begyndt at bruge dem. De afspejler den metroseksuelle mand der går op i sit ydre og gerne finder sig på grænsen af sit fashion statement. Her gør det ikke noget at hverken perler, øreringe og hudcreme er at finde i toilettasken.