Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Muchachomalo

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

Muchachomalo er et undertøjs mærke, der er ekstremt undervurderet. Du får virkelig nogen underbukser, der er i ekstrem top-kvalitet - præcis som Muchachomalo lover.

Underbukserne fra Muchachomalo er vores eksperters foretrunkne på grund af deres virkelig gode pasform, dejlige bløde stof samt de mange farver. Samtidig er både elastik-kanten og syninger helt i top, så du kan undgå irriterende underbukser, der skarver.

Skal du have top-kvalitets underbukser, så skal du prøve underbukserne fra Muchachomalo.

Bestsellere

På lager
Dag-til-dag levering

Muchachomalo

Er baseret på deres ide' omkring den spanske bad boy. Der er fart over feltet, og man skal have selvtilliden til at bære sådan et par underbukser. Der er ingen tvivl om, at deres undertøj er af højeste kvalitet, og at de laver nogle af de vildeste designs. Det som er med til at gøre Muchachomalo, til noget helt unikt, er deres designs. Som de selv siger, er det kunst det de skaber.

Det er unikke designs, med hver sin enkelte historie. Du har derfor mulighed for at udtrykke dig, alt efter hvilken type underbukser du køber. Det er også det de mener med at deres undertøj er kunst de kan have på, og du kan udtrykke dig med det. Du udstråler selvtillid og stolthed, over at være dig, og det er der ikke nogen der skal komme i vejen for.

Man kan også få nogle mere enkle modeller, og her er det ikke så meget deres specielle design man skal ligge mærke til, men hvor god kvalitet deres underbukser er i, det er nemlig en af deres største styrker.

Deres underbukser er af super høj kvalitet, og det gør dem yderst behagelig at have på. Med et på underbukser fra Muchachomalo, får du bløde og fleksible underbukser, der ikke skarver eller irritere de nedre dele. Den høje fleksibilitet, gør at underbukserne også nemt kan bruges under fysisk aktivitet.

Björn Borg er deres største konkurrenter, som også går meget op i deres designs, men de er mere sports orienterede, hvor det for Muchachomalo, handler mere om at udtrykke sig personligt.

Kvalitet for pengene

Når du køber et par underbukser fra Muchachomalo, får du underbukser af top kvalitet, og stadig til en super god pris. Vi vil klart anbefale dig, at købe et par fra dem, hvis du vil have kvalitet for pengene, derudover får du også underbukser der sidder helt perfekt, på grund af deres elastiske pasform. Desuden kan du også bruge dem til fysisk aktivitet, på grund af deres fleksibilitet.

Konkurrenter

Du kan her finde Muchachomalos største konkurrenter fra vores sortiment, og du kan også læse om hvorfor de konkurrerer, så meget med dem.

Björn Borg
Som nævnt tidligere er Björn Borg den oplagte konkurrent, fordi de også går meget op i vilde designs, sporty fleksibilitet og utrolig god pasform. Hvis man kigger på prisen er der, heller ikke den store forskel, og vi mener helt klart, at Björn Borg er dem, der kommer tættest på Muchachomalo.

Emporio Armani
Den næste konkurrenter er Emporio Armani, grunden til dette er fordi de også laver den mere sportige underbuks, med god pasform og super fleksibilitet. De ligger en lille smule lavere i prisen, og laver ikke lige så vilde design som Björn Borg og Muchachomalo. De konkurrer derimod på de mere neutrale underbukser, som stadig har god kvalitet.

JBS
Danske JBS er den næste konkurrenter, og grunden til dette, er fordi JBS de senere år har udvidet deres sortiment, med mere moderne underbukser, som også indebærer den mere sporty model, der er fleksibel og kan strækkes uden at de går i stykker.