Titan Straight Razor Barberkniv ACRO (Sort Håndtag, 5/8")
Anbefalet af vores eksperter
Gratis fragt

Titan Straight Razor Barberkniv ACRO (Sort Håndtag, 5/8")

1.299,00 kr
100% håndlavet barberkniv med et lækkert ACRO blad og et håndtag lavet i sort algum træ. Perfekt til dit wet-shaving sæt!
1.299,00 kr

Denne barberkniv fra det japanske mærke Titan er 100% håndlavet - ja 100%. Det vil sige, at både håndtaget, kniven og ja selv graveringerne er lavet i hånden! Barberkniven er en super vigtig del af en traditionel barbering, som er blevet mere og mere moderne.

Knivens blad er lavet af ACRO, som er en slags rustfrit stål. Det er super hårdt og har bestået en "Rockwell test" med en hårdhed på 59-61 HRC. Det betyder, at bladets hårdhed og holdbarhed er helt i top!

Håndtaget er også håndlavet af sort algum træ, som er en meget sjælden og dyr træsort. I hver ende af skaftet, er der monteret en guldfarvet stål sikring, så den er ekstra holdbar. Fordi håndtaget er håndlavet, er ALLE barberknivene unikke. Du finder simpelthen ikke en kniv, magen til din.

OBS.: Kniven er forslebet og klar til brug!

Du får din kniv i en special designet jern boks, som passer super godt på din kniv. Boksen er designet med et kinesisk inspireret design.

Vægt: 68 g.
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: