Titan Wooden Barberkniv (Rødtræ Håndtag, 5/8")

Titan Wooden Barberkniv (Rødtræ Håndtag, 5/8")

699,00 kr
699,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
En meget moderne og stilbevidst kniv, som med garanti vil gøre din barberingsrutine meget mere spændende. Med kvalitet og tradition i føresædet har du en rigtig god investering i Titan!
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Super lækker og elegant barberkniv fra de kinesiske barberknivseksperter; Titan. De laver alle deres knive i hånden og med masser af traditionsrige metoder, som giver et fantastisk og naturligt resultat hver gang!

Denne barberkniv fra Titan er blevet udstyret med en stålkniv fra Japan. I film er det altid japanske mænd der smeder sværd til deres krigere. Trækker man referencen til disse knive er det også de japanske mænd, som har smedet knive i mange år, som smeder de knive der er brugt til denne kniv!

Håndtaget er lavet af rød træ, som er robust og elegant på samme tid. Det er samtidig pyntet med to guld enheder i hver ende af håndtaget. Det giver et eksklusivt look, som samtidig er utrolig elegant og moderne.

Alt i alt er kniven en utrolig moderne og stilfuld kniv i utrolig høj kvalitet, som passer perfekt til en rigtig genlteman!

Egenskaber
- Japansk stål kniv
- Ægte træ håndtag
- Moderne gulddetaljer
- Kommer i en lækker indpakning
- 5/8" Størrelse
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Ofte købt sammen med: