Toni & Guy Professional Glattejern (25 mm) (made4men)

Toni & Guy Professional Glattejern (25 mm)

699,00 kr
699,00 kr

Loading availability message…

Jonas Primdahl
Professional Glattejern med 25 mm. keramiske plader som bliver øjeblikkelig varm.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Toni & Guy professionelt glattejern

Vil du gerne have lynhurtig, varieret styling, er Toni & Guy Professional Glattejern et musthave til dig. Med glattejernet fra Toni & Guy Professional behøver du kun ét værktøj til at glatte og style dit hår.

25 mm plader
Toni & Guy Professional Glattejern er et glattejern med 25 mm. keramiske plader, der er designet til at beskytte dit hår under stylingen. Du får et professionelt glattejern med digital temperatur indstilling op til 230°, så du kan nemt styre den med en hånd, eftersom knapperne sidder lige ved hånden.

Glattejern fra Toni & Guy har indbygget tourmaline teknologi som beskytter hår og hårfarve, og efterlader håret blankt og glat. Den avancerede fugtighedsteknologi sikrer yderligere optimal beskyttelse af håret, mens du glatter det.

Hurtig og professionel styling
Dette glattejern har en 3 m lang meter lang ledning, som giver dig stor fleksibilitet i forhold til, hvor du vil bruge glattejernet. Så du behøver ikke bekymre dig om at ledningen er lang nok til at nå stikkontakten.

Der medfølger en varmebestandig måtte og en opbevaringstaske, som gør det nemt for dig at lægge glattejernet fra dig, når du ikke bruger det samt tage det med dig. Desuden slukker det automatisk når glattejernet ikke bruges.

Tekniske specifikationer
  • 25 mm keramiske plader
  • Digitale varmetrin
  • Autosluk
  • 3 m drejeledning
  • 230 grader
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: