Valera Silhouette Crepejern

Valera Silhouette Crepejern

599,00 kr
Kun 2 tilbage!
599,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Valera Silhouette Crepejern varmer hurtigt op og har en max temperatur på 210°. Fuld kontrol af temperaturen med elektriske varmeindstillinger, så du kan style dit hår til perfektion.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Valera Silhouette Crepejern skaber din stilfulde frisure

Vil du have et crepejern der hurtigt varmer op, er nem at kontrollere og ikke skader håret? Så er det Valera Silhouette Crepejern du skal erhverve dig! Crepejernet er lynhurtigt opvarmet, og varmeindstillingerne gør det nemt at kontrollere temperaturen. Den maksimale temperatur er 210°.

Dette crepejern er optimalt til dig, der ønsker mere fylde i frisuren, men samtidig ikke vil skade håret. De keramiske tourmaline-belagte plader sikrer netop, at håret ikke bliver beskadiget, når du styler det.

Derudover sendes negative ioner ud i håret, så det både bliver beskyttet og plejet under stylingen.

Style håret på kort tid med crepejernet
Valera Silhouette Crepejern varmes op til 210° på virkelig kort tid! Så slipper du for at spilde tiden på at vente, og kan derved komme igang med stylingen hurtigt. Den kolde spids på crepejernet muliggør, at du nemmere kan styre det uden at brænde fingrene.

Uanset hvilken hårtykkelse du måtte have, kan du bruge dette crepejern fra Valera. De flydende plader tilpasser sig nemlig tykkelsen på dit hår, så varmefordelingen forbliver ensartet hele tiden. Det betyder også, at du kan style såvel de tynde hårspidser som det tykkere hår inde ved rødderne.

Praktisk crepejern fra Valera
Crepejernet har en 3 meter lang ledning med en speciel drejefunktion, så du nemt kan style håret uden at ledningen vikles sammen. Derudover har crepejernet en ophængskrog, så det er nemt at opbevare, når du ikke bruger det.

Tekniske specifikationer
  • 6 bølgede plader
  • Universal spænding
  • Elektronisk varmeindstilling
  • Keramiske tourmaline-belagte plader
  • Ion Generator
  • 3 meter drejeledning

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: