Watermans Grow Me Shampoo & Conditioner (made4men)

Watermans Grow Me Shampoo & Conditioner Set

199,20 kr

Lagerstatus: På lager

199,20 kr

Pris:: 199,20 kr

Watermans Grow Me Shampoo (250 ml)
199,20 kr
Watermans Condition Me Conditioner (250 ml)
199,20 kr

* Påkrævede felter

Pris:: 199,20 kr

Trine Balleby
Watermans Grow Me Shampoo & Conditioner er et plejesæt specielt udviklet til at opkvikke og nære håret.
Hurtig levering
Dag-til-dag levering
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Watermans Shampoo & Conditioner mod hårtab

Ønsker du at forebygge og modvirke hårtab, er du give dit hår ny energi, er Watermans Grow Me Shampoo & Conditioner det perfekte sæt for dig. Shampoen stimulerer hårvækst, styrker dit hår, mens den nærende balsam blødgør, fugter og tilfører pleje, så du efterlades med sunde hårstrå.

Watermans Grow Me Shampoo & Conditioner er et unikt anti hårtabs sæt , der er udviklet til at modvirke og forebygge hårtab. Shampooen renser skånsomt men effektivt håret, mens den plejende balsam har en intenst blødgørende virkning.

Sættet indeholder følgende:

Watermans Grow Me Shampoo (250 ml)
Watermans Grow Me Shampoo er en effektiv shampoo, der skånsomt renser håret samt forebygger og modvirker for tidligt hårtab. . Den prisvindene shampoo fremmer dannelsen af nye hår, så hårtab modvirkes, og du efterlades med et sundt og velplejet udseende.

Den stimulerer den hårvækst, styrker hårsækkene, forbedrer hårbundencirkulationen hvilket kan hjælpe med at stoppe hårtab og øge hårdensiteten.

Watermans Condition Me Conditioner (250 ml)
Watermans Condition Me er en balsam med anti-hårtabsformular der bl.a. indeholder kolesterol, koffein, rosemarin og hydrolyseret lupinprotein koffein.

Balsammen blødgør, fugter og giver volumenforstærkning og er designet til at genoplive hår, styrke fra rod til tip, reducere hårtab, stimulere hårvækst og forbedre hovedbunden.

Anvendelse
Påfør en passende mængde Grow Me Shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med rigeligt vand. Påfør herefter en passende mængde Me Conditioner i vådt hår.

Massér balsammen godt ind i håret med fokus på længder og spidser, og lad det sidde i 2-3 min. Skyl derefter med rigeligt vand for at få det hele ud. Anvend sætter hver dag for et ultimativt resultat.

Indhold
2*250 ml.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: