Wingman Male Deodorising Antiperspirant Wipes

Wingman Male Deodorising Antiperspirant Wipes

40,00 kr

Specialpris: 40,00 kr

Førpris: 89,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Wingman lever op til sit navn som ”Wingman”, og giver nu mænd mulighed for at dufte godt altid.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Historien bag Wingman, der har gjort produktet Wingman Male Deodorising Wipes kendt, er ligeså god som selve produktet. Wingman opstod, da der manglede alternativer til de kendte baby vådklude, og kvinde vådklude. Derfor er Wingman Male Deodorising Wipes opstået, og man kan nu friske sig op uanset hvor man er.

Produktet er tiltænkt situationer såsom byture, efter arbejde eller bare når man er til festival. Når der er ringe muligheder for at gå i bad, eller at fjerne sin svedlugt, kan man benytte Wingman Male Deodorising Wipes. De er nemme at have med overalt, og de kan smides i tasken o. lign. Når man har brug for at blive frisket op, når man ikke kan gå i bad, er det muligt at benytte sig af Wingman Male Deodorising Wipes.

Wingman Male Deodorising Wipes består af Aloe Vera og mynteolie, som er inde i en tynd pakke, der kan tages med overalt. Denne fjerner de bakterier huden har opsamlet i løbet af dagen, men fjerner også uønskede lugte fra kroppen – denne erstatter en grim lugt med en dejlig frisk duft.

Brug af Wingman Male Deodorising Wipes fjerner ikke behovet for et bad, men disse vådklude for mænd kan benyttes over hele kroppen, og giver energi, uanset hvad man er i gang med.

Egenskaber
• Meget handy produkt, der kan tages med overalt.
• Wingman Male Deodorising Wipes indeholder Aloe Vera.
• Gør huden renere samtidig med den erstatter uønskede lugte med en frisk duft.
• Fjerner bakterier og andet snavs på huden.

Sådan gør du:
Wingman Male Deodorising Wipes kan benyttes overalt, uanset om man er på arbejde eller på en cafe med nogle venner. Ved at tage et smut ude på toilettet, kan man hurtigt få fjernet snavs, uønsket lugt mm. Og erstatte dette med en frisk og dejlig duft, og en renere hud. Vådkluden benyttes på de ønskede steder.

Festival-hit:
Festival er jo altid lig med godt vejr, og høj solskin og det kan hurtigt blive varmt, når man samtidig står og rocker og danser løs på pladsen. (Og hvis vi skal være ærlige er der jo ikke altid lige tid til et bad)
Derfor kan man hurtigt komme til at lugte af sved og det er altså ikke alt for sexet – specielt ikke når man kan undgå det nemt og hurtigt. Du kan netop undgå svedpletter og svedluft med ved at benytte disse wipes.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Søren L | Genialt!
Genial ting! Lækkert produkt, der virker som det skal.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: